Inspirerende Locaties | American Hotel Amsterdam

printversie

American Hotel Amsterdam

Leidsekade 97
1017 PN  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over American Hotel Amsterdam:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Suite- en designhotels

American Hotel Amsterdam

Het American Hotel behoort tot één van de bekendste luxe hotels van Amsterdam. Net zoals het iconische Art Deco Café Americain, dat al sinds de jaren 50 favoriet is onder de locals. Het hotel ligt in hartje Amsterdam, aan het Leidseplein, waardoor alle highlights in de buurt zitten. De drie stijlvolle zalen van het American Hotel lenen zich perfect voor een (meerdaagse) vergadering, private dinner of een evenement.

 

Vergaderen in een historisch hotel

Het American Hotel staat voor zorgeloos overnachten én vergaderen. Niet alleen door de centrale locatie in hartje Amsterdam, maar ook door de bijzondere vergaderruimtes. Voor zakelijke bijeenkomsten heeft het American Hotel drie stijlvolle vergaderzalen, die eventueel met elkaar verbonden kunnen worden. In de verschillende zalen kan er met maximaal 110 personen worden vergaderd, met 125 personen worden gedineerd en voor 225 personen een feest worden gegeven. 

 

Vergaderarrangementen

De vergaderarrangementen van het American Hotel bevatten alle ingrediënten voor een zorgeloze zakelijke bijeenkomst. Het team zorgt voor alle praktische benodigdheden. Van een 4 uur vergaderarrangement met lunch tot aan een meerdaags 32 uur vergaderarrangement mét lunch, overnachting en een uitgebreid 3-gangen diner. 

 

Zakelijk verblijf

Voor de zakelijke reiziger ontbreekt het aan niets om het verblijf bij het American Hotel Amsterdam zo aangenaam mogelijk te maken. Niet alleen vanwege de prachtige gerenoveerde kamers van het American Hotel, maar ook door de service, waarbij het team net even die extra stap zet. Ontspannen na het werk of nog wat zaken afhandelen – het is hier allemaal mogelijk. Voor gasten is er goede (en uiteraard gratis) Wi-Fi in het hele hotel, uitgebreide 24-uurs roomservice, express check out, business tv-kanaal (Engelstalig) en een business center. Openbaar vervoer vertrekt pal voor de deur en voor de taxi naar Schiphol is er een vast tarief. Ontspannen kan in de gratis fitnessruimte en sauna.

 

Private dining & events

Een evenement of feest op de planning? Dan ben je bij het American Hotel aan het juiste adres! Naast de zalen kan ook Café Americain exclusief af worden gehuurd voor een receptie, diner, modeshow of een met maximaal 330 personen.

 

Parkeren & bereikbaarheid

Met een locatie aan het Leidseplein is het American Hotel zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station kan tram 2, 11 of 12 worden gepakt, die allemaal binnen 10 minuten halte 'Leidseplein' bereiken. Deze halte ligt pal voor het American Hotel. Vanaf Schiphol kan bus 397 worden gepakt, de kosten hiervoor bedragen ongeveer €5 euro en er staat een reistijd van 45 minuten voor. Stap uit bij de Stadhouderskade, op zo’n 75 meter afstand van het hotel. Een parkeerplek vinden aan de Leidsekade, ook wel aan de gracht, kan lastig zijn. We raden aan in parkeergarage Byzantium te parkeren, op ongeveer 200 meter van het hotel. De kosten zijn €2,- per 20 minuten of max. €68,- per dag.

 

Contact 

Meer informatie of alvast een offerte opvragen? Kijk op onze website of vul het informatieformulier in. 

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Ed Cuypers 49 16 30 27
W. Kromhout & Ed Cuypers 250 48 110 72
W. Kromhout 117 32 80 60
C. Steinigeweg 84 30 70 45

Kaart

foto's van deze locatie

American Hotel Amsterdam
Buitenzijde
American Hotel
American Hotel
Vergaderruimte
Vergaderruimte
Café Americain
Café Americain
Lobby
Café Americain
King Deluxe kamer
American Hotel
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum
  • Aantal personen: 12 - 230
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: ja
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja