Inspirerende Locaties | Antonia Kapel

printversie

Antonia Kapel

Haarlemmer Houttuinen 177
1013 GM  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Antonia Kapel:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen, Kerken en kloosters, Studio's en lofts

Antonia Kapel

De Antonia Kapel is een modern gerenoveerde oude kapel aan de Haarlemmer Houttuinen in Amsterdam.

Dé ideale locatie voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Centraal gelegen aan de rand van de Jordaan op slechts 750 meter van Amsterdam CS, maar ook per auto goed te bereiken. Ons bevlogen team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt, zodat u zich kunt focussen op het doel van de bijeenkomst.

 

De Antonia Kapel huurt u altijd exclusief en is dé ideale plek voor vergaderingen, strategie sessies, brainstormdagen, trainingen, workshops, presentaties en andere zakelijke meetings. Het is een heerlijke ruimte met een enorm prettige vibe.

 

Historie

De Antonia Kapel heeft een rijke geschiedenis. Zij is gelegen naast de bekende Posthoornkerk ontworpen door Cuypers, die later ook het Centraal Station en het Rijksmuseum zou ontwerpen. Zijn leerling architect Bleijs bouwde rond 1890 de Antonia Kapel die onderdeel was van het St. Antonia Klooster in opdracht van de Zusters Franciscanessen. De oude gewelven maken de ouderdom van het gebouw zichtbaar. Rondom het klooster waren door de Zusters een aantal katholieke scholen gesticht. Door de ontkerkelijking na de Tweede Wereldoorlog werd het confessionele onderwijs steeds minder bezocht en in 1953 verlieten de Zusters hun klooster. De kapel van het klooster doet nu dienst als unieke creatieve locatie.

 

Capaciteit en faciliteiten

De monumentale kapel is gelegen op de 2e verdieping en heeft een bruto oppervlakte van 75 m2. De zaal is in vergaderopstellingen geschikt tot maximaal 20 personen en 35-40 in theateropstelling.

Wij hebben de kapel met aandacht voor detail gerenoveerd en voorzien van moderne technische voorzieningen waaronder beeld en geluid, led-verlichting en een kleine semi-pro keuken. Verschillende opstellingen zijn mogelijk en worden afgestemd op de bijeenkomst. Als u de Antonia Kapel huurt, heeft u altijd beschikking over wifi, 50" HD scherm, flip-overs, projector en scherm en een basis geluidsset.

 

Catering

De culinaire verzorging van uw gasten is natuurlijk van groot belang. Wij bieden daarom een geheel verzorgde catering met verse en waar mogelijk biologische producten. Wij werken uiteraard met topleveranciers en eerlijke ingrediënten. Er zijn standaard drankarrangementen en arrangementen voor ontbijt, lunch en de eventueel afsluitende borrel. Maar ook met uw bijzondere wensen kunt u uiteraard bij ons terecht.

 

Bereikbaarheid en parkeren

De Antonia Kapel ligt in het centrum van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid is er in de straat of direct om de hoek (openbaar parkeren) en anders in de parkeergarage P1 Parking Centre Amsterdam. Als u daar een dag van tevoren reserveert, betaalt u slechts € 20,- per dag. 

 

Workshop

Wilt u uw meeting eventueel combineren met een inspirerende workshop of leuk teamuitje? Ons zusterbedrijf VaVaVoom! Events biedt een aantal workshops met een rode draad van muziek en entertainment. Vraag naar de mogelijkheden of kijk alvast op www.vavavoom.nl.

 

Selectie klanten:

Heineken, Philips, Nuon, Kluwer, UWV, TomTom, Zonnefabriek, ING, e.v.a.

 

Tarieven

1 dagdeel  € 350,-
2 dagdelen € 600,-
3 dagdelen € 900,-

 

Prijzen inclusief alle basisvoorzieningen zoals beamer, scherm, flip-overs, audio, etc. exclusief btw.

 

Contact

Geïnteresseerd of direct boeken? Bel of mail naar Marc Swemle. Uiteraard kunt u een afspraak maken om de locatie te bezoeken.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Kapel - zaal 75 20 40 35

Kaart

foto's van deze locatie

Antonia Kapel
Antonia Kapel outside
Antonia Kapel Windows
Antonia Kapel day U-shape
Antonia Kapel night U-shape
Antonia Kapel Candles
Antonia Kapel night diner close
Antonia Kapel gevelsteen
Antonia Kapel Korte Prinsengracht
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 1 - 45
  • Aantal ruimtes: 1
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja