Inspirerende Locaties | Art Dealer's House

printversie

Prins Hendrikkade 132-hs
1011AR  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Art Dealer's House:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen

Art Dealer's House

Het statige 17e-eeuwse pand (op slechts 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal) van kunstadviseur Paul van Esch is een oase van rust in het centrum van Amsterdam.

 

Omringd door kunst & design vergader, brainstorm, train of presenteer je in een prachtige, hoge ruimte die van alle gemakken is voorzien en plaats biedt aan maximaal 18 personen. De tafel is op maat gemaakt en voorzien van elektriciteitspunten. De comfortabele Little Tulip-stoelen zijn van het Nederlandse Artifort, ontworpen door Pierre Paulin.

 

Met de (wisselende) kunstwerken en de meubels van onder andere Le Corbusier, Frank Lloyd Wright en Jean-Michel Frank biedt de salon, in het verlengde van de vergaderruimte, een ideale break-outruimte of comfortabele plek om te pauzeren. 

 

Lunchen of borrelen doe je in de sfeervolle en luxe keuken van Art Dealer’s House, met uitzicht op de patio. Maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als breakout-ruimte. Onze keuken, groot en toch gezellig, is de perfecte plek voor een privé diner. Door ons brede netwerk aan cateraars en privé chefs, kunnen we (bijna) alles voor je regelen. 

 

Inbegrepen bij de prijs zijn koffie, thee, frisdrank en iets lekkers, maar ook gebruik van het HD-scherm, het whiteboard, de flipover, post-its, pennen, de blue tooth speaker en natuurlijk de wifi. Huur je Art Dealer's House, dan kun je van alledrie de ruimtes gebruik maken: de vergaderruimte, de salon en de keuken. 

 

Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor catering. De vers bereide lunch bestaat bijvoorbeeld uit luxe belegde broodjes, salade en brownie of wortelcake. Ook voor de borrel zijn er verschillende opties met wijn uit onze eigen wijnkelder en speciaalbieren. Dineren, na afloop van een vergadering of los als privé diner, kan gezellig met verschillende schalen op tafel of meer formeel waarbij de gangen op het bord worden uitgeserveerd. 

 

Extra: in Art Dealer's House huist ook het kantoor van kunstadviseur Paul van Esch. Met meer dan 30 jaar ervaring in de moderne en hedendaagse kunst geven Paul van Esch en zijn medewerkers regelmatig lezingen door het hele land of voorzien een actuele tentoonstelling van hun commentaar en visie. Wil je inspireren voor een vergadering of brainstorm of graag iets doen voorafgaand aan een diner, vraag dan informatie op!

 

Prijzen vanaf €139,- per uur en €450,- per dag inclusief koffie, thee, frisdrank en lekkers. Neem contact op over de mogelijkheden!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Salon 19,5 6
Keuken 40 16 18 18
Vergaderruimte 38 16 18 18

Kaart

foto's van deze locatie

Art Dealer's House
Keuken 1
Keuken 2
Foto
Hal 1
Foto
Foto
Foto
Foto
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 4 - 18
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja