Inspirerende Locaties | Buitenplaats Elisabeth

printversie

Buitenplaats Elisabeth

Doornseweg 15
3931 MH  Woudenberg Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Buitenplaats Elisabeth:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Buitenlocaties, Villa's en landhuizen

Buitenplaats Elisabeth

Op zoek naar een inspirerende plek voor een einde- of nieuwjaarsbijeenkomst in landelijke stijl?

Buitenplaats Elisabeth heeft een exclusief vergaderarrangement samengesteld voor de maanden december en januari.  

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw team een origineel kerstcadeau uit te laten kiezen. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier!

______________________________________________________________________

 
Buitenplaats Elisabeth in Woudenberg biedt ruimte voor jouw creativiteit.

 

De Vijverkamer

De Vijverkamer is een ruimte waar je clichés ontloopt, ruis weg filtert en ballast loslaat. Hier schud je de terreur van laptop en mobiel van je af en hervind je de tijd om een echte dialoog aan te gaan met de ander. Want juist die verbinding geeft vertrouwen, nieuwe energie en verrassende creativiteit.

 

Dat effect ontstaat niet alleen door het rustige, stijlvolle interieur met subtiele kleurcombinaties. Het zijn ook de comfortabele fauteuils zonder vergadertafel, de open haard en de rustige atmosfeer die een goed gevoel geeft.

Want met De Vijverkamer huur je veel meer dan de 36 vierkante meter van de ruimte zelf. Je leeft in feite even op een landgoed met reeën, uilen, paarden, honden en kippen en 2200 hectare puur natuurgebied.

 

In 1 minuut sta je in het bos waar je vrijwel niemand tegenkomt. De eigenaresse heeft veel aandacht besteed aan details en inrichting en inmiddels weten grote bedrijven de Buitenplaats te vinden voor foto-shoots en opname’s. Dit geheel vanwege de authentieke sfeer.

 

Dit tezamen maakt van De Vijverkamer een ontwapenende uitvalsbasis voor groepen tot acht personen die zichzelf, hun interactie en inventiviteit in beweging willen krijgen. Voor pioniers, strategen, denktanks en innovatieteams. Voor coaching, mediation, evaluatie en teambuilding. Want privacy heb je hier van nature.

 

Jouw Gastvrouw

Stille kracht achter dit concept is Jolanda, ondernemer, vrijdenker en vooral natuurliefhebber pur sang. Ze gelooft in eenvoud en harmonie, is wars van onechtheid en deelt haar Buitenplaats Elisabeth om mensen in verbinding te brengen, met zichzelf en met elkaar.

Jolanda was jarenlang een succesvol onderneemster. Ze leidde met succes een groot filiaalbedrijf  in de mode met bijna 100 man personeel. Effectiviteit en creativiteit gingen voor haar hand in hand. Ook organiseerde ze jarenlang grote events. Tijd voor nodeloze meetings had ze niet, maar als ze een meeting plande was de atmosfeer en privacy van absoluut belang. Haar leven was beslist niet saai. Midden in het Gooische multimiljonairs leven deed zij veel ervaring op over waar het werkelijk toe doet in het leven.

Op een goed moment koos ze voor de authenticiteit en puurheid, keerde de overdadige weelde de rug toe en begeleidde vele mensen, ondernemers en bedrijven.

Haar liefde gaat uit naar dieren en de natuur. Daarom is Buitenplaats Elisabeth meer dan een vergaderplek. Het is een plek waar zorg en betrokken aandacht maken dat je even vergeet dat je ook nog aan het werk bent. Iedere groep die de Buitenplaats bezoekt, hoopt zij het gevoel te geven ‘even weg te zijn uit de massa.’ Liefde en aandacht voor details maken dat je je echt gast voelt op de Buitenplaats. Jolanda is ervan overtuigd dat dit een wezenlijk verschil maakt voor de resultaten van een meeting.

 

Reserveren

Je kunt De Vijverkamer huren voor een dagdeel (€ 295,-), twee dagdelen (€ 395,-) of drie dagdelen (tot 21:00 uur, € 550,-).

 

Voor coaching doeleinden hanteren wij andere tarieven. Neem contact met ons op en wij nemen deze graag persoonlijk met je door.

 

Catering

We werken samen met Lekker Driebergen. Een mooi bedrijf dat veel met biologische producten werkt en let op duurzaamheid en dierenwelzijn. En vooral heel lekker eten verzorgt, alles uit de streek.

 

De lunch stellen we in overleg met jou samen. Ook is het mogelijk bijvoorbeeld de dag af te sluiten met een glas wijn en een mooie borrelplank. We werken graag op maat en in overleg, wat voor jullie bijeenkomst het beste past.

 

Het basis arrangement (€29,95 per persoon) bestaat uit een lunch in de eetkamer en gedurende de dag koffie, thee, sap en heerlijke versnaperingen in de Vijverkamer.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Vijverkamer 36 8

Kaart

foto's van deze locatie

Buitenplaats Elisabeth
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Vijverkamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Groene Kamer
Jolanda
Groene Kamer
Buitenplaats
Vijverkamer
Buitenplaats
Vijver
Vijverkamer
Buitenplaats
Vijverkamer
Vijverkamer
Baily
  • Ligging: In het bos, Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 2 - 8
  • Aantal ruimtes: 1
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 8
  • Exclusief te huren: ja