Inspirerende Locaties | De Ceuvel

printversie

De Ceuvel

Korte Papaverweg 2-6
1032 KB  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over De Ceuvel:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Buitenlocaties

De Ceuvel

De Ceuvel is een plek voor inspiratie en reflectie op een mogelijke toekomst. Op een vervuild en verlaten haventerrein is een prachtige duurzame culturele oase gebouwd.

 

Duurzame Broedplaats
De Ceuvel is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Met zijn allen werken we er aan om van de Ceuvel een duurzame, creatieve, culturele en inspirerende locatie te maken. De Ceuvel ligt centraal in het opkomende Amsterdam-Noord, nabij de Van Der Pekbuurt, midden in het circulaire Buiksloterham en vlakbij de NDSM.

 

Metabolic Lab
Duurzaam consultancy bureau Metabolic was een van de drijvende krachten achter het duurzaamheidsplan van De Ceuvel. Het kenniscentrum Metabolic Lab dat zij gebouwd hebben dient als showcase ruimte voor experimentele duurzame toepassingen en technologie. Daarnaast is het een ideale plek voor vergaderingen, presentaties, workshops en andere bijeenkomsten. Het is een langwerpige ruimte geschikt voor maximaal 35 mensen (zittend). De ruimte is uitgerust met wifi, een kleine keuken, geluid, flip-over, een beamer en een lange, bijzondere vergadertafel waar makkelijk 20 mensen om heen kunnen zitten. Verder is er een kleine achterkamer die als break-out room gebruikt kan worden (tot 5 man).

 

De Galerie
Het atelier & galerieruimte van WDSTCK ligt aan de achterkant van De Ceuvel nabij Metabolic Lab en wordt met het terrein van De Ceuvel verbonden middels een pontonbrug. De ruimte is zeer geschikt als plenaire zaal voor een gezelschap tot 120 man, maar kan ook voor kleinere groepen dienen als vergaderzaal (tot ongeveer 50 man) of workshopruimte.

 

Biologische & duurzame catering
Naast Metabolic Lab ligt Café de Ceuvel, het gezellige paviljoen midden op de Ceuvel. Alle producten die hier gebruikt worden zijn biologisch, duurzaam, fairtrade of van lokale oorsprong. 

Mocht u Metabolic Lab of De Galerie huren voor uw vergadering, dan verzorgt Café de Ceuvel met liefde de catering. Wij bieden een vergaderarrangement voor op de boot en als u daarnaast komt lunchen, dineren of borrelen bent u van harte welkom in het Café zelf.

 

Interesse?

Neem voor een offerte contact met ons op via de e-mail.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Metabolic Lab 55 20 35
De Galerie 220 40 100

Kaart

foto's van deze locatie

De Ceuvel
De Galerie
De Galerie
De Galerie
De Galerie
De ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen. Op verzoek kan de tafel verplaatst worden om zo een presentatie of workshopruimte te creëeren.
De vergadertafel kan ook opzij geschoven worden om een kringopstelling te maken
Metabolic Lab (links) is een showcase ruimte voor experimentele duurzame toepassingen. Op het dak bevindt zich The Greenhouse
Lunch, diner en borrelen kan met mooi weer op het terras van het Café of gezellig binnen
Pal naast Metabolic Lab bevindt zich Café de Ceuvel, waar lunch, diners of borrels kunnen plaatsvinden (niet exclusief af te huren)
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum
  • Aantal personen: 0 - 100
  • Aantal ruimtes: 2
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja