Inspirerende Locaties | de IJ-Events

printversie

de IJ-Events

Mt Ondinaweg 15-17 (Ndsm - Werf)
1033 RE  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over de IJ-Events:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Restaurants, Industriële locaties

de IJ-Events

IJ-Events ligt direct aan de oevers van het IJ met een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven en de sky line van de stad.

 

IJ-Evens is een veelzijdige evenementen -en vergaderlocatie gelegen op de voormalige scheepswerf, nu beter bekend als NDSM-werf. Met een eigen aanmeersteiger en een vrolijke industriële inrichting zijn we interessant voor zowel de particuliere als de zakelijke markt tot 455 gasten.

 

Vergaderzalen
IJ-Events beschikt over twee vergaderruimtes, beiden met prachtig uitzicht over het water, waarin alle gebruikelijke vergaderfaciliteiten aanwezig zijn. De grote ruimte, C. Douweszaal (65m2) is geschikt voor groepen tot 50 personen. De kleine ruimte, Havenkamer (12m2) is geschikt voor maximaal 8 personen. Er is gratis wifi in het hele pand en het huren van een beamer of laptop is ook mogelijk.

 

Entresol
De entresol in het restaurant is een ideale koffie/werkplek en is daarnaast uitermate geschikt voor borrels en diners tot 50 gasten, helemaal wanneer u wel de gezelligheid van het restaurant wenst en toch enigszins apart wilt zitten. Hier bevindt zich ook de lounge met open haard.

 

Evenementen
Het restaurantgedeelte van IJ-Events is een sfeervolle hal dat zich perfect leent voor diners, (bedrijfs)feesten, bruiloften, congressen, presentaties en recepties. Vanuit elke plek kijkt u uit over het IJ. De indrukwekkende bar met flessenwand beslaat de andere zijde van het restaurant. Er is ontzettend veel mogelijk bij IJ-Events, uiteraard denken we graag met u mee over de invulling.

 

Catering
We kunnen u heerlijke menu's voor groepen, lunchsuggesties en borrelassortimenten aan de hand doen. Maatwerk volledig afgestemd op uw wensen kan uiteraard ook. Wij praten graag met u over de inrichting en aankleding en over de mogelijkheden met betrekking tot projectie en entertainment.

 

Terras + privé ponton
Ons terras met parasols ligt direct aan de oevers van het IJ en heeft zon vanaf de vroege ochtend tot aan zonsondergang. U bent van harte welkom om met uw boot aan te meren aan onze privé aanlegsteiger recht voor ons restaurant. Dit geldt natuurlijk ook voor huwelijksbootjes.

 

Bereikbaarheid
Vanuit het centrum van Amsterdam is IJ-Events goed bereikbaar. Met de gratis pont vanaf het Centraal Station wordt u, na een adembenemende vaart van 10 minuten over het IJ, voor het gebouw afgezet. De pont meert namelijk aan voor de deur van het restaurant.
Ook met de auto zijn we goed te bereiken. Er is altijd meer dan voldoende parkeerplaats rondom  IJ-Events, ook voor touringcars. De parkeerkosten bedragen € 1,30 per uur.

 

Historie
Het gebouw waarin IJ-Events gevestigd is, deed in de gloriejaren van de scheepswerf dienst als één van de kantines van de werf. De naam verwijst naar de dagen waarin de NDSM-werf een wereldspeler was op scheepsbouwgebied. De industriële glorie van weleer is nog steeds merkbaar terwijl u hier ontbijt, luncht, borrelt en dineert.

 

We verwelkomen u graag!
Wanneer u uw wensen invult via het informatieformulier, nemen wij spoedig contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een op maat verzorgde borrel/receptie, lunch, diner, vergadering of feest.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
C. Douweszaal 65 34 60 50
Havenkamer 12 8 6
Restaurant 600 450 350

Kaart

foto's van deze locatie

de IJ-Events
Cornelis Douweszaal met uizicht over het IJ
Douweszaal
Douweszaal
Douweszaal
Douweszaal
Douweszaal
Havenkamer
Havenkamer met uitzicht over het IJ
De ruimte 2
De ruimte 1
Theateropstelling 2
Theateropstelling 1
Diner 1
Feestdiner
Bij schemering
Borrel buiten
  • Ligging: Aan het water
  • Aantal personen: 1 - 455
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja