Inspirerende Locaties | De Landgoederij en Kasteel Cammingha

printversie

De Landgoederij en Kasteel Cammingha

Camminghalaan 30
3981 GH  Bunnik Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over De Landgoederij en Kasteel Cammingha:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boerderijen, hoeves en molens, Buitenlocaties, Kastelen, Villa's en landhuizen

De Landgoederij en Kasteel Cammingha

Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. De Landgoederij is gevestigd in een gerenoveerde boerderij. Gelegen op een rustieke, groene locatie aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Een prachtige evenementen-, feest-, en vergaderlocatie met een trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger bewaard is gebleven.

Door de verschillende zalen, buitenmogelijkheden, het hoge serviceniveau en de aanwezige technische faciliteiten is De Landgoederij een perfecte locatie voor alle zakelijke evenementen: van vergadering tot congres, van presentatie tot brainstormsessie. De sfeer van de locatie inspireert en draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst.

 

Feest-, en evenementenlocaties zijn er door het hele land, maar De Landgoederij is uniek. Een groot personeelsfeest, maar ook een receptie, borrel en jubileum viert u in De Landgoederij. Voor zowel grote als kleine gezelschappen bieden wij uiteenlopende mogelijkheden. Van sales tot uitvoering, het professionele team staat klaar om alle zorg uit handen te nemen.

 

De Landgoederij beschikt over meerdere ruimtes die zowel individueel als in combinatie kunnen worden gebruikt, twee grote terrassen, technische faciliteiten en een groot eigen parkeerterrein. De Landgoederij is tevens uitstekend bereikbaar met auto en OV.

De Landgoederij beschikt over vijf zalen, vier mooie terrassen en het naastgelegen Kasteel Cammingha. Dit maakt De Landgoederij geschikt voor zowel grote als kleine evenementen, bedrijfsfeesten, actieve personeelsuitjes, diners en recepties.

 

Kasteel Cammingha is een kasteel met een lange historie. Het dateert uit 1395, is gelegen naast De Landgoederij en heeft eeuwenlang dienst gedaan als woonhuis. Het is recentelijk gemoderniseerd en vormt nu het decor voor intieme diners, stijlvolle zakelijke bijeenkomsten. Exclusief, maar toegankelijk voor iedereen.

Sfeer, historie en exclusiviteit zijn dé woorden die Kasteel Cammingha definiëren. Net als De Landgoederij is het kasteel gemoderniseerd met respect voor de oorspronkelijke staat en de historie van het pand. De kasteeltuin aan de Kromme Rijn maakt het plaatje compleet en biedt gasten de mogelijkheid om zowel binnen als buiten bijeen te komen.

Het kasteel beschikt over vijf zalen; de Kromme Rijnzaal, de Beesdezaal, de Tuinzaal, de Hofkamer en de Jachtkamer. Kasteel Cammingha is de perfecte accommodatie voor bijzondere particuliere bijeenkomsten, recepties en familiediners krijgen extra glans in een van de zalen van het kasteel. Ook zakelijke bijeenkomsten vinden in stijl plaats in Kasteel Cammingha. Variërend van  seminars tot vergaderingen en brainstormsessies, uiteraard in combinatie met een perfecte culinaire invulling en een hoog serviceniveau.

Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar De Landgoederij en Kasteel Cammingha voor staan: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het salesteam van De Landgoederij staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

 

Contact
Het salesteam van De Landgoederij staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Wij kijken uit naar uw bezoek!

 

BHG
De Landgoederij is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 21 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. De Landgoederij heeft dus alle kennis in huis om, samen met u, de perfecte dag neer te zetten!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
De Tapperij 175 46 120 150
De Voorkamer 100 46 60 70
De Deel 280 80 200 200
De Hooiberg 125 25 45 72
De Brink 90 48
Kasteel Cammingha 40

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie
Impressie Kasteel Cammingha en De Landgoederij Impressie Kasteel Cammingha en De Landgoederij

foto's van deze locatie

De Landgoederij en Kasteel Cammingha
Aanzicht
De Deel
De Hooiberg
De Voorkamer
De Tapperij
De Brink
Tuin Kasteel Cammingha
Aanzicht Kasteel
Evenement buiten
 Beesdezaal
De Beesdezaal
 Krommerijnzaal
 Beesdezaal
Luchtfoto
 Hofkamer
De Jachtkamer
Kamer
BBQ
  • Ligging: Aan het water, Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 10 - 1000
  • Aantal ruimtes: 5
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 200
  • Exclusief te huren: ja