Inspirerende Locaties | De Machinist

printversie

De Machinist

Willem Buytewechstraat 45
3024 BK  Rotterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over De Machinist:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Industriële locaties, Pak- en herenhuizen, Restaurants

De Machinist

In het historische pand van De Machinist in Rotterdam bevinden zich zes zalen met ieder een eigen karakter, welke bestemd zijn voor verhuur voor diverse activiteiten.

Oer-Rotterdams, karakteristiek, industrieel, aan het water, uitstekend bereikbaar en volop parkeergelegenheid. Bij De Machinist heeft u de perfecte locatie voor uw zakelijk gezelschap gevonden.

 

Zalen

In het historische pand van De Machinist in Rotterdam Delfshaven bevinden zich vijf zalen met ieder een eigen karakter. Hier kunt u terecht voor vergaderingen, presentaties, workshops, trainingen, brainstormsessies, bedrijfsfeesten of diners voor kleine groepen. 

 

Faciliteiten 

Hoge ramen, veel licht, authentieke details en industrieel: de zalen in De Machinist staan garant voor inspiratie. De voormalige leslokalen van de machinistenschool zijn verbouwd tot prettige ruimtes geschikt vanaf 2 tot en met 150 personen.

U kunt er ongestoord een zakelijke bespreking houden. Wij hebben diverse apparatuur te huur (beamer, flip-over, microfoon etc.). Ook hebben wij een filmzaal waar u uw eigen filmproductie kunt vertonen.

 

Vergaderarrangement

De Machinist biedt verschillende vergaderarrangementen met koffie/thee, lunch en tussendoortjes erbij inbegrepen. Wilt u liever dineren met een kleine groep? Ook dat kan, in de zaal of in ons café-restaurant.

 

Locatie

De Machinist is gelegen aan de rand van het centrum, dichtbij de Maastunnel en de ringweg A20. Er is parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde. Ook is De Machinist uitstekend bereikbaar met de metro en tram. Er is een personenlift aanwezig waarmee  de zalen prima te bereiken zijn voor gasten die slecht ter been zijn. 

 

Over De Machinist

De Machinist is een ongedwongen ontmoetingsplek met vele mogelijkheden. Naast eten en drinken in het café-restaurant kunt u er terecht voor zaalverhuur, bijvoorbeeld voor feesten, trouwen of vergaderen. 
Daarnaast heeft De Machinist een filmzaaltje en kunt u ook genieten van jazz, stand-up comedy of meedoen met de pubquiz. De voormalige leslokalen van de machinistenschool zijn nu te huur als werkruimtes voor ondernemers.

Voor teambuilding kunt u terecht bij Breakout Rotterdam, waar u met uw team binnen één uur uit de gevangenis moet ontsnappen of een moord oplossen ... !

In de zomermaanden kunt u een vakantiegevoel ervaren in ons pop-up restaurant de Viskantine aan de Cool. Met de voeten in het zand kunt u genieten van een heerlijk visje en wijntje. Geopend vanaf mei bij mooi weer. Niets leuker dan dit om de dag af te sluiten!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze zalen? Vraag dan snel een offerte aan.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Sociëteit 145 90 150
Europoort 135 90 150
Coolhaven 45 30 20
Filmzaal 40 35 -
Parkhaven 50 35 20
Pub 50

Kaart

foto's van deze locatie

De Machinist
Sociëteit zaal
Sociëteit zaal
Sociëteit zaal
Pub
Pub
Europoort zaal
Europoort zaal
Patisserie
Coolhaven zaal
Coolhaven zaal
Filmzaal
Parkhaven zaal
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum
  • Aantal personen: 2 - 150
  • Aantal ruimtes: 6
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: nee