Inspirerende Locaties | De Waldhoorn

printversie

De Waldhoorn

Dorpsstraat 2
6731AT  OTTERLO Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over De Waldhoorn:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Buitenlocaties, Restaurants

De Waldhoorn

Algemene informatie over de locatie

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, ‘hartje’ Veluwe.

Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. In vroegere tijden gestart als pleisterplaats voor reizigers op doorreis, bestaat het bedrijf momenteel uit een restaurant, de Korenschuur en Schietlokaal(2 zalen), een cafetaria en slijterij. Daarnaast heeft De Waldhoorn een prachtig ruim terras wat zowel in zomer als winter wordt gebruikt door lokale gasten en toeristen. De unieke ligging – midden in Nederland, vlakbij het dorpscentrum en op loopafstand van attracties als Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nederlands Tegelmuseum en het Kröller-Müller Museum, maakt dit historische horecabedrijf tot de ideale ontmoetingsplek.

 

De Waldhoorn beschikt over 2 zalen. De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 man en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 man. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras.

De Waldhoorn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 of A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum.

Tevens beschikt De Waldhoorn over genoeg parkeergelegenheid.

Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie één totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. Je kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor jullie vergaderdag.

 

Bijzonder gastvrije locatie

Even niet opzoek naar een groot hotel maar juist een kleinschaligere, informelere locatie? Dan zit je bij ons goed. De Waldhoorn is een plek waar je echt even tot rust komt en waar Leisure en Business optimaal kunnen worden benut. Alles wat we doen staat in het teken van de Veluwe experience, een beleving die volledig aansluit op de omgeving. Ons personeel gebruikt een moderne aanspreekvorm, maar met voldoende afstand en snelheid van handelen zoals je verwacht van een horecabedrijf. Zij hebben kennis van de markt, producten en gasten.

De Waldhoorn is Ongedwongen, Gastvrij, Rijk Aan Historie en Van Deze Tijd. Wij zijn kleinschalige echter inspirerend en uniek. Wij streven continu naar de perfecte gastvrijheid en beleving voor onze gasten.

 

Veluws Restaurant

Bij De Waldhoorn presenteren wij een selectie van onze kaart op een unieke manier die past bij de Boerderij. Dit is samengesteld door de chef-kok en komen direct uit onze keuken.

Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant met welgemeende gastvrijheid. De keuken volgt het ritme van de seizoenen met eerlijke en waar mogelijk ingrediënten uit de streek die aan de basis staan van onze gerechten. Je zal al snel de huiselijke, vertrouwde boerderij sfeer letterlijk en figuurlijk proeven.

 

Complete vergaderdag

Wil je graag tussendoor even ontspannen en je hoofd leeg maken? Wij zorgen voor een vergaderdag op maat. We hebben tal van mogelijkheden qua activiteiten. Wij hebben een eigen regiogids die wekelijks wildfietstochten en wildwandelingen verzorgd, een schietworkshop, een tocht over de Veluwe met een E-chopper etc. Een teambuilding activiteit kan uiteraard ook worden geregeld zoals; schapen hoeden, communicatie training met paarden, escaperoom, baboe bouwen etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Schietlokaal 50m2 60 60 50
Korenschuur 100m2 100 100 100

Kaart

foto's van deze locatie

De Waldhoorn
Schietlokaal
Terras
Restaurant
De Waldhoorn voorkant
Terras
Korenschuur
Terras
Borrel
Borrel aangrenzend terras
  • Ligging: In het bos
  • Aantal personen: 10 - 150
  • Aantal ruimtes: 2
  • Overnachten: ja
  • Facilitaire voorzieningen: Visuele middelen aanwezig, WiFi
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 70
  • Exclusief te huren: ja