Inspirerende Locaties | De Winkel van Sinkel

printversie

De Winkel van Sinkel

Oudegracht 158
3511 AZ  Utrecht Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over De Winkel van Sinkel:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Buitenlocaties, Restaurants

De Winkel van Sinkel

Geniet bij de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht.

Welkom bij de Winkel van Sinkel, we verwelkomen je graag!
Eten & drinken op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Ontdek ons in een monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht. 

Zalen bij de Winkel van Sinkel, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Al vele gasten zijn je voorgegaan. Voor elk event vonden wij de perfecte zaal. Onze eventmanager zorgt voor een beleving die je altijd bij blijft. Wij zorgen er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. 

Bij ons vind je verschillende unieke ruimtes die zich perfect lenen voor feesten, partijen en vergaderingen. Meerdaagse congressen, een plenaire bijeenkomst of presentatie? Uw bedrijfsfeest of luxe diner viert u bij de Winkel van Sinkel.

Onze eventmanagers gaan voor een evenement dat voldoet aan je wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar je ideeën en nemen de tijd om samen rond de tafel te zitten en te sparren over de exacte invulling van je evenement.

De 'Balzaal' op de eerste verdieping heeft een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. En onze 'Tuinzaal' heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. De zaal 'Anton's bar' is warm van sfeer en modern ingericht. De imposante 'Grote Zaal' op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel. Het ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis. 

 

Catering

Een driegangendiner, walking dinner, buffet of barbecue? Onze chefs draaien er hun hand niet voor om. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan hapjes voor het feest of de bijeenkomst!  

Audio Visueel

Wij bij de Winkel van Sinkel willen er graag voor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes geregeld wordt. Audio en Visueel mag hierin niet ontbreken, wij hebben hiervoor een preferred supplier. De firma Show-Rental uit Hilversum ontzorgd ons al jarenlang op dit gebied.

 

Activiteiten

Na of tijdens uw bijeenkomst even iets anders doen? Dat kan! De Winkel van Sinkel biedt verschillende arrangementen aan die u met uw groep als teambuildingsactiviteit, als creatieve sessie of om even het hoofd leeg te maken kunt inzetten. We hebben de leukste activiteiten voor u samengesteld die u naast uw bijeenkomst bij ons kunt boeken.

 

Binnenkort een leuk evenement? Kies voor een unieke ervaring. 

Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement.

Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat

 

 

Bereikbaarheid

De Winkel van Sinkel ligt centraal in het land, midden in het historische centrum van Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer naar de Winkel van Sinkel 
Komt u met de trein naar Utrecht? Dan is uw eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158. Ook kunt u bus 2, 5, 8, 28, 53, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158. 

Per auto naar de Winkel van Sinkel 
Uw auto kunt u parkeren in de Parkeergarage Springweg, La Vie, Paardenveld of Hoog Catharijne. Deze liggen op maximaal 10 minuten afstand van de Oudegracht 158, de Winkel van Sinkel.

P&R Utrecht 
Rondom de stad en handig gelegen in de directe omgeving van de snelwegen A2 en A12, vindt u de drie P+R-locaties van de gemeente Utrecht. U parkeert hier uw auto gemakkelijk en voordelig. Vanaf de P+R locatie reist u snel met de bus, tram of OV-fiets naar de binnenstad.
P+R Leidsche Rijn Centrum: Nabij station Utrecht Leidsche Rijn, bereikbaar via A2. P+R Papendorp: Aan de voet van de Prins Clausbrug, bereikbaar via de A12. P+R Westraven: Ten zuiden van Utrecht, direct aan de A12. P+R De Uithof: Ten oosten van de stad, bij de A28.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Balzaal 80 40 100 80
Tuinzaal 74 30 80 60
Grote Zaal 282 250 200
Serre 48 15 30 20
Binnentuin 192 80
Cocktaillounge 65 55 25
Quiosque 30 25 35 20
Tapaskelder 100 60 150
Sinkelzaal 31 15 20 21
Directiezaal 23 15 20 21
Ottone (externe locatie) 240 250 150
Eerste verdieping (Gaanderij) 184 250
Anton's Bar 50 40

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie

foto's van deze locatie

De Winkel van Sinkel
Grote zaal / Grand Café
Tuinzaal
Balzaal
Cocktaillounge
Anton's Bar
Directiezaal
Binnentuin
Ottone (externe locatie)
Quiosque
Serre
Gaanderij
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum
  • Aantal personen: 4 - 1400
  • Aantal ruimtes: 11
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja