Inspirerende Locaties | Designhotel Maastricht

printversie

Designhotel Maastricht

Stationsstraat 40
6221 BR  Maastricht Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Designhotel Maastricht:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Suite- en designhotels

Designhotel Maastricht

Designhotel Maastricht pronkt midden in de hippe buurt Wyck in Maastricht, pal naast het station en te midden van de bijzondere boetieks, fijne delicatessezaken en moderne galeries. Met 105 kamers en een multifunctionele lounge leent het hotel zich bij uitstek voor een inspirerende (meerdaagse) vergadering, training of evenement.

 

Vergaderen bij Designhotel Maastricht

Bij Designhotel Maastricht en Brasserie FLO Maastricht kun je zorgeloos terecht voor vergaderingen, private dinings en alle andere vormen van besloten bijeenkomsten. De sfeervolle lounge op de begane grond van Designhotel Maastricht met de naam Purple Red – The Meeting Lounge vormt een inspirerende omgeving om te vergaderen of een training te volgen.

 

De super centrale ligging van het hotel gecombineerd met modern design, up-to-date presentatie apparatuur, voldoende daglicht en een inspirerende indeling maakt Purple Red – The Meeting Lounge tot een extreem gewilde vergaderlocatie. In de zaal van 70 m2 prijkt daarnaast een zithoek en een podium. De lounge is geschikt voor set-up's tot 60 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Samen met jou kijkt het team maar al te graag naar de samenstelling van een optimaal programma en eventuele extra’s.

 

Private dining & Events

In alle rust met een (grote) groep dineren? Dan kan dat ook bij de Purple Red – The Meeting Lounge. Hier kun je tot 30 personen terecht voor ontbijt, lunch of een diner. Natuurlijk kun je hier ook goed terecht voor een borrel. Het team van Brasserie FLO zorgt voor een smakelijke invulling. Bourgondisch genieten in een Franse setting is slechts een deur verwijderd in naastgelegen Brasserie FLO Maastricht.

 

Vergaderarrangementen

Designhotel Maastricht heeft uiteenlopende vergaderarrangementen met alle ingrediënten voor jouw zakelijke bijeenkomst. Wij zorgen voor alle praktische benodigdheden, zodat jij je kunt richten op een succesvolle meeting.

 

Overnachten

Meerdaagse vergadering op de planning? Achter de historische gevel van Designhotel Maastricht schuilt een ultramodern hotel met 105 totaal verschillende kamers. Kies het kamertype dat het beste past bij jouw wensen.

 

Parkeren & bereikbaarheid

Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (betaald) en met slechts 5 minuten ben je al bij station Maastricht Centraal.

 

Contact

Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of vul het informatieformulier in en dan nemen wij contact met jou op.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Purple Red - The Meeting Lounge 70 24 60 28
Brasserie FLO Maastricht 140

Kaart

foto's van deze locatie

Designhotel Maastricht
Ingang
Lobby
Purple Red – The Meeting Lounge
Purple Red – The Meeting Lounge
Kamer
Kamer
Kamer
Brasserie FLO
Brasserie FLO
Buitenzijde
Omgeving
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 4 - 55
  • Aantal ruimtes: 1
  • Overnachten: ja
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja