Inspirerende Locaties | Finley Het Witte Huis

printversie

Finley Het Witte Huis

Nieuw Loosdrechtsedijk 242
1231 LG  Loosdrecht Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Finley Het Witte Huis:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Buitenlocaties, Villa's en landhuizen

Finley Het Witte Huis

Het Witte Huis

Een prachtige, rietgedekte villa. Stijlvol en exclusief. Een adembenemend uitzicht. Rust en ruimte. De perfecte plek voor uw meeting, huwelijk, receptie of feest direct aan de Loosdrechtse Plassen. 

 

Eén van de mooiste locaties in Nederland

Het Witte Huis in Nieuw Loosdrecht is een bijzondere locatie voor een besloten meeting, een exclusieve bijeenkomst of een unieke presentatie. De recent gerestylde, rietgedekte designvilla beschikt over een buitenterras, een eigen jachthaven en een prachtig uitzicht over het water.

 

Design meubels, openslaande deuren en waanzinnig uitzicht

De riante villa beschikt over twee vleugels, stijlvol gedecoreerd met design meubels, een trendy bar en openslaande deuren naar het schitterende terras aan het water. Op de eerste etage treft u ‘The Library’, welke uitermate geschikt is voor een vergadering, training of presentatie. De ruimte is voorzien van de meest moderne technieken, zoals een groot LCD scherm en een uitgebalanceerd licht- & geluidplan. Het prachtige uitzicht draagt bij aan een prettige, unieke werksfeer. Achter het Witte Huis bevindt zich The Inspirational View. Deze ruimte is letterlijk boven het water gebouwd en biedt een spectaculair uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. 

 

Snelle boot of ouderwetse schaatsen?

Grenzend aan de villa vindt u een strakke tuin en een heerlijk terras. Hier geniet u met mooi weer van een (wederom) waanzinnig uitzicht over het water, waar de meest schitterende zeilboten langsvaren. In de winter komt het warme wintergevoel u tegemoet, terwijl schaatsers over de bevroren plassen schaatsen. Kunt u de aanblik op al dat water niet weerstaan? Dan leggen ze hier graag een sloep of snelle boot voor u klaar, met of zonder schipper!

 

Exclusief, informeel en huiselijk

Het professionele team van deze unieke locatie weet precies wat nodig is voor het succesvol slagen van uw bijeenkomst. Zij denken dan ook graag met u mee over de invulling van uw event. Zo zijn de ruimtes in het Witte Huis geheel naar eigen wens in te richten, wordt er een optimale privacy gegarandeerd en kan er eventueel extra beveiliging worden ingeschakeld. Maar ook het maken van een entree per helikopter, motorjacht of limousine behoren tot de mogelijkheden... Uiteraard is elke meeting te combineren met een borrel, lunch, diner of een ontbijt. Besloten en exclusief, of juist informeel en huiselijk… Niets is te gek, alles is mogelijk. 

 

Spectaculaire en inspirerende vergaderbreaks

Het Witte Huis beschikt over een eigen jachthaven, waar spraakmakende boten liggen aangemeerd. Met deze boten is het mogelijk uw gasten een exclusieve aanvulling te bieden met betrekking tot een inspirerende vergaderbreak, een spectaculaire afsluiting of een transfer. Tevens is het mogelijk om op deze locatie diverse activiteiten te organiseren, zoals: Teambuilding activiteiten, ontspannende Yoga in de tuin, actie op de plassen met onze RibXperience of een gezellige PubQuiz.

 

Waar ligt het Witte Huis

Het Witte Huis is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, aan de Loosdrechtse Plassen in Loosdrecht (provincie Noord-Holland). Bij het Witte Huis zelf kunt u gratis parkeren

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Totale Villa 450 80 120 100
The Bar 130 80 120 100
The Living 130 80 120 100
The Inspirational View 80 60 70 40
The Library 50 24 24 24
The Executive View 50 20 20 20

Kaart

foto's van deze locatie

Finley Het Witte Huis
The Living
The Bar
The Inspirational
Haard
The Library
Overkapping
Champagne
Projectie
Bertelli
Avondsfeer Witte Huis
Uitzicht
Diner Dansant
  • Ligging: Aan het water
  • Aantal personen: 10 - 500
  • Aantal ruimtes: 6
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 100
  • Exclusief te huren: ja