Inspirerende Locaties | geWoonboot

printversie

geWoonboot

NDSM-plein 104 (tomtom tt. Neveritaweg 33, Amsterdam)
1033 WB  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over geWoonboot:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Buitenlocaties, Schepen en rederijen

geWoonboot

geWoonboot in Amsterdam buitengewoon vergaderen op het water!
 

Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam? Makkelijk bereikbaar, betaalbaar en verrassend mooi gelegen? Huur een vergaderruimte op de geWoonboot, met fantastisch uitzicht over het IJ! Kom bij ons aan boord voor uw vergadering, workshop, brainstorm, bijeenkomst of training. 

 

Eerlijk en duurzaam vergaderen

De geWoonboot is een unieke, milieuvriendelijke vergader- en trainingslocatie. Duurzaamheid komt terug in zowel de techniek van de boot als in de bedrijfsvoering van eigenaren Joan Kramer en Jan Huisman. Boekt u de geWoonboot? Dan boekt u een ‘eerlijke’ plek met een oprecht verhaal waar u met uw organisatie aan bijdraagt.

 

Ligging en bereikbaarheid

Op de geWoonboot kun je niet gewoon vergaderen. Je ontsnapt even uit de dagelijkse hectiek en de NDSM-werf is magisch en inspirerend. Gasten zijn verrast en stappen al met een positieve verwachting aan boord. Het weidse uitzicht op het kabbelende IJ en de skyline van Amsterdam geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Je voelt je vrij, de basis voor succesvol vergaderen.

De geWoonboot ligt aan het IJ en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of per auto. Er varen twee gratis fiets- en voetgangers veerpontjes: vanaf Centraal Station (13 minuten varen) en vanaf de Westerdoksdijk (5 minuten varen).

Parkeren voor de deur kost € 1,30 p/u. Gratis parkeren is mogelijk aan de Papaverweg t/o 54, navigeer naar evenementenlocatie "Undercurrent". Vanuit hier loop je via de fietsbrug in 5 minuten naar de locatie geWoonboot.

 

Capaciteit

De geWoonboot heeft twee vergaderruimtes. De grote ruimte (40m2) is geschikt voor groepen tot 27 personen. De kleine ruimte (25m2) is geschikt voor groepen tot 8 personen. Wanneer u de gehele boot exclusief huurt is de capaciteit 35 personen. Door flexibele schuifwanden is de kleine ruimte ook in te delen in 2 aparte break out rooms (15m2) of een extra grote ruimte (30m2).

 

De locatie is te huur per ruimte of in zijn geheel, de hele dag of per dagdeel. Boekingen buiten de dagdelen om, zijn in overleg mogelijk. Tijdens uw verblijf is er altijd een gastvrouw aanwezig, zij assisteert bij AV middelen en verzorgt de catering.


AV faciliteiten 

• flipovers incl. papier, stiften, post it's (inbegrepen bij locatiehuur)

• beamer en projectiescherm of 55 inch LED televisie (€25 of €35 incl. laptop, ex btw, per dagdeel)

• externe speaker - iPod Dockingstation (inbegrepen bij locatiehuur)

• printer/copier/scanner

 

Standaard voorzieningen

• kleine keuken met gasfornuis, vaatwasser en oven/magnetron
• espressoapparaat voor heerlijke Italiaanse koffie en melkschuimer      
• privé terras op het water met vrij uitzicht op het IJ
• gratis WIFI
• prachtige massief houten vergadertafels met comfortabele stoelen

 

Catering

De geWoonboot verzorgt ontbijt, lunch, borrel en diner. Ze werkt samen met lokale cateraars die biologische en/of lokale producten gebruiken. Je kunt bovendien op loopafstand dineren bij onze gezellige NDSM horeca-buren Noorderlicht Café, Pllek, Bistro Noord, de Smederij of de IJ-kantine. Bij een boeking via de geWoonboot kunt u profiteren van een speciale ‘geWoonboot-aanbieding’.  

 

Belevenissen

 • Bewonder de prachtige, oude binnenstad van Amsterdam vanaf het water en maak een grachtentocht met een klassieke sloep (max 12 personen). Als lunchbreak of afsluitende borrel na een intensieve dag.   
 • Kies voor een rondleiding over de voormalige Scheepswerf NDSM onder leiding van een NDSM-kunstenaar. Al zwervend over dit magische terrein komt u alles te weten over de rijke historie, de nieuwste ontwikkelingen, de kunstenaars en creatieve ondernemers in de kunststad.   
 • Een originele fietstocht met gids door Amsterdam Noord. Dit stadsdeel ontwikkelt zich snel, met naast de NDSM-werf ook trekpleisters als 't Twiske, het Eye filmmuseum, De Ceuvel, de gezellige van de Peck markt en binnenkort A'dam Toren.

 

Contact met de geWoonboot?
Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neemt u dan contact op met de geWoonboot. Bel of mail ons of vul het informatieformulier in. U bent van harte welkom!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Grote ruimte 40 25 35 20
Kleine ruimte 25 8 15 -

Kaart

foto's van deze locatie

geWoonboot
Vergaderopstelling grote ruimte
Kleine ruimte
Hele boot extra
Brainstorm grote ruimte
Buiten-werksessie
Brainstorm sessie
geWoonboot
Schuifpui grote ruimte
Keuken in grote ruimte
Hele boot extra
Brainstorm
 • Ligging: Aan het water
 • Aantal personen: 2 - 35
 • Aantal ruimtes: 3
 • Overnachten: nee
 • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Aantal parkeerplaatsen: 100
 • Exclusief te huren: ja