Inspirerende Locaties | Golfbaan Landgoed Bergvliet

printversie

Graag ontvang ik meer informatie over Golfbaan Landgoed Bergvliet:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Koetshuizen, Paviljoens

Golfbaan Landgoed Bergvliet

dichterbij dan u denkt!


Vergaderen en meer…

Landgoed Bergvliet heeft en geeft de ruimte, in alle opzichten. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor onze aantrekkelijke vergaderarrangementen en op maat gemaakte offertes.

Zowel een eenvoudige bespreking “buiten de deur” als een complete teambuildingactiviteit voor uw medewerkers – alles is mogelijk.

Het zakelijke is prima te combineren met het aangename door uw werkzaamheden aan te vullen met golfactiviteiten (wedstrijden,  lessen of clinics) .

Ook op culinaire gebied zijn de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos… een stijlvol 3-, 4- of 5-gangendiner, buffetten of barbecues; onze keukenbrigade deinst nergens voor terug. Wij werken met dagverse ingrediënten en seizoensproducten, bij voorkeur afkomstig van de bedrijven uit de nabije omgeving en ook hierbij zijn uw wensen ons uitgangspunt.

 

Het Landgoed

Verscholen tussen het Brabantse groen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen ligt het uit de 13e eeuw stammende Landgoed Bergvliet. Het landgoed heeft in zijn historie al vele bestemmingen gekend, maar in 2007 werd de toekomst bezegeld. Op ruim 60 hectare verrees een prachtige golfbaan, volledig geïntegreerd in het Brabantse platteland en aangelegd “rondom” het bestaande groen. Naast de golfbaan verrees een mooi en multifunctioneel Paviljoen en slechts twee jaar later werd het 16e eeuwse Koetshuis geheel gerenoveerd en van buiten weer in de oorspronkelijke stijl teruggebracht.

Naast alle functionele faciliteiten, is het ook de goede bereikbaarheid - iets ten zuiden van de Moerdijk en op een steenworp afstand van de A59 - die Landgoed Bergvliet tot de perfecte locatie voor al uw zakelijke ontmoetingen maakt.

 

Het Paviljoen

Het Paviljoen van Landgoed Bergvliet is gelegen aan de aangrenzende golfbaan en beschikt over 2 vergaderzalen, restaurant “De Proeverij” en Grand Café “De Schenkerij”. Beide vergaderzalen zijn standaard voorzien van flip-over, white-board, schrijfmateriaal en minibar.  Op aanvraag zijn ook een beamer en WiFi beschikbaar.  

De inrichting van restaurant en Grand Café is ruim en eigentijds en straalt een rustieke en sfeervolle ambiance uit; een perfecte locatie voor uw lunch als onderbreking van een enerverende werkdag of als afsluiting met borrel of diner.

Naast de vergaderzalen zijn zowel restaurant “De Proeverij” als Grand Café “De Schenkerij” ook exclusief te reserveren voor (besloten) vergaderingen, presentaties en andere ontvangsten; separaat maar ook als één geheel.

 

Het Koetshuis

Tot begin jaren 50 werd het Koetshuis ook nog als zodanig gebruikt. In 2009 werd het zowel van binnen als van buiten volledig gerenoveerd. De authentieke buitenzijde herbergt een zeer eigentijds interieur. Via de prachtige entree, met de trap naar de luxe vergaderruimte, betreedt u de grote zaal.  Deze zaal leent zich uitstekend voor besloten presentaties en partijen en beschikt zelfs over een eigen bar. De intieme trainings- of vergaderruimte op de eerste verdieping is voorzien van alle hedendaagse luxe, incl. standaard WiFi en een groot plasmascherm.

Ondanks het geheel eigen karakter van het Koetshuis, kan ook hier de inrichting (beneden) als rustiek en sfeervol worden betiteld. En bij goed weer worden de tuindeuren geopend en staat ook het aangrenzende terras exclusief tot uw beschikking.

 

Helaas zijn de satelliet-opnamen van Google erg verouderd (2005) en geeft onderstaande foto de golfbaan in de aanlegfase weer.

Voor actuele, representatieve foto's verwijzen wij naar de beelden op deze en onze eigen website (www.landgoedbergvliet.nl)

foto's van deze locatie

Golfbaan Landgoed Bergvliet
Koetshuis
Vergaderzaal Koetshuis
Schenkerij
Culinair genieten
Grote vergaderzaal
  • Ligging: In het bos, Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 8 - 400
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen:
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 250
  • Exclusief te huren: nee