Inspirerende Locaties | Het Huis van de Stad

printversie

Het Huis van de Stad

Oude Vismarkt 4
4101 CA  Culemborg Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Het Huis van de Stad:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen, Kastelen

Het Huis van de Stad

Het Huis van de Stad is de perfecte locatie om te vergaderen, zakelijke bijeenkomsten of om heerlijk te eten tijdens een van de themadiners.

Cécile en Laurent Schandrin zijn uw gastvrouw en chefkok op deze historische locatie in het centrum van Culemborg. De negen zalen van het monumentale pand uit de zestiende eeuw stralen stuk voor stuk een andere sfeer uit en is voor ieder budget bereikbaar. Cécile en Laurent heten u van harte welkom en laten u een prachtige tijd beleven.


Onze zalen:

Stadszaal

De nieuwe aanbouw heet De Stadszaal en biedt ruimte aan maximaal 200 personen. De zaal kan gebruikt worden voor vergaderingen en symposia. maar ook voor partijen, bijeenkomsten tot 300 personen en events. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden om de zaal volledig in de gewenste sfeer te krijgen die past bij de gelegenheid die u voor ogen heeft.

  

De Schutterszaal
Op de eerste etage bevindt zich deze lichte zaal. Geschikt voor vergaderingen, diner of receptie. De Schutterszaal is omringt door glas-in-lood ramen wat een prachtige sfeer geeft. Er is ruimte voor 20 tot 50 personen om wat te vieren of te bespreken. 

 

De Stadskelder

Vergaderen, lunchen, borrelen onder de gewelven van de Stadskelder. Deze sfeervolle ruimte die in de zestiende eeuw dienst deed als vleeshal is beschikbaar zo’n 50 mensen. De Bascule uit de zeventiende eeuw hangt er nog steeds. 

 

De Binnentuin
Een oude stadsmuur en het Huis van de Stad omringen deze idyllische binnenplaats in het centrum van Culemborg. Bij mooi weer uitermate geschikt voor een receptie, maar ook voor een optreden of borrel. Loungesets en terras zijn aanwezig voor een onvergetelijke middag of avond. Lees meer

 

De Polderkamer

Vergaderen in besloten sfeer, maar met uitzicht over De Markt in Culemborg kan in De Polderkamer. De zaal is geschikt voor 8 tot 12 personen en is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde vergadering. Wij verzorgen, indien gewenst, uw lunch of diner. 

 

De Gemenelandskamer

In deze lichte kamer met prachtig plafond en kroonluchter is vergaderen zeer prettig. Met 8 tot 12 mensen kunt u hier overleg voeren. Wij zorgen dat alle faciliteiten voor uw vergadering aanwezig zijn. Wilt u lunchen of dineren, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. 

 

De Schepenkamer

In deze statige kamer werden in vroeger tijden de beslissingen van de Schepenen genomen. De zaal met prachtig gerenoveerde open haard is geschikt voor vergadering of diner. Wij verzorgen alles wat nodig is: koffiearrangement, borrel, lunch of diner behoren tot de mogelijkheden. 

 

De koffiekamer

Hoog in het Huis van de Stad, op zolder, is De koffiekamer ingericht. Vergaderen in een kleine setting tot maximaal zes personen is hier mogelijk. De bijzondere sfeer van de oude kamer zorgt absoluut voor bijzondere bijeenkomsten. 

 

De Burgerzaal

In deze prachtige zaal wordt regelmatig getrouwd. Ook is De Burgerzaal geschikt voor presentaties of een borrel. 

 

Parkeren 

U kunt eenvoudig en gratis parkeren op 'Palumbus'. Vanuit hier wandelt u 4 minuten richting 'Markt', de ingang van het Huis van de Stad bevindt zich tegenover de Hema.

 

Contact

Hopelijk mogen we jou en je gasten snel verwelkomen voor een uniek en culinair evenement in het Huis van de Stad. Vul het informatieformulier in en wij nemen contact op.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Burgerzaal 40 100 60
Stadszaal 40 250 180
Schutterszaal 30 70 70
Gemenelandskamer 8 8 8
Schepenkamer 18 18 18
Koffiekamer 8 8 10
Polderkamer 8 8 8
Stadskelder 20 50 50

360 graden tour

Kaart

foto's van deze locatie

Het Huis van de Stad
Schutterszaal
stadszaal als vergaderlocatie
Stadszaal
Burgerzaal
Schepenkamer als vergaderlocatie
Koffiekamer
stadskelder als trouwlocatie
Lunch in de Schutterszaal
De Waag (ontvangst)
Stadskelder
Stadskelder als feestruimte
Gemenelandskamer
Ons lunchbuffet
Pand van buiten gezien
Onze broodjes
Binnentuin
uw gastheer en gastvrouw
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 4 - 300
  • Aantal ruimtes: 8
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: nee