Inspirerende Locaties | Het Industriegebouw

printversie

Het Industriegebouw

Goudsesingel 52 - 214
3011 KD  Rotterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Het Industriegebouw:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Restaurants, Industriële locaties

Het Industriegebouw

Het Industriegebouw is compleet en Rotterdam een hotspot rijker. Een hotspot die zich uitstekend leent voor verschillende soorten events.

En een geslaagd event begint bij een inspirerende locatie met de juiste partijen die samenkomen. In Het Industriegebouw zit je middenin de bedrijvigheid van verschillende en inspirerende ondernemers. Voor elke gelegenheid, vinden we samen een ruimte die past bij je lezing, presentatie, bedrijfsborrel of andere feestelijke invulling. Hieronder de verschillende ruimtes die Het Industriegebouw rijk is. 

 

Geschiedenis van Het Industriegebouw
Het Industriegebouw is een icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het gebouw is gerealiseerd in het naoorlogse Rotterdam en ontworpen door de legendarische architect Hugh Maaskant, in samenwerking met Willem van Tijen. Na de tweede wereldoorlog is Het Industriegebouw in opdracht van de Gemeente Rotterdam gebouwd en was daarmee één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland. In redelijke staat van verloedering werd Het Industriegebouw (HIG) in 2015 gekocht door Rotterdamse investeerders met durf en hart voor de stad. Het rijksmonument van 22.000 m2 stond toen praktisch leeg. Het idee om dit icoon van de Rotterdamse wederopbouw weer in volle glorie te herstellen en naar zijn oorspronkelijke staat en functie terug te brengen was geboren. Eind 2017 zit het gebouw praktisch vol met meer dan 200 bedrijven, een levendige community van meer dan 1000 professionals en een grote diversiteit aan kwalitatieve horeca en retail concepten.

 

Groos
Groos is een designshop en giftshop in één. Zij selecteren, promoten, tonen en verkopen het beste wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van kunst en design en misschien wel de perfecte locatie voor jouw volgende event. Wil je een presentatie, lezing of bedrijfsborrel geven in een inspirerende omgeving ontworpen door architectenbureau MVRDV? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.


By Jarmusch
Kom vergaderen, een presentatie geven, een training organiseren of met een groep lunchen in de entresol van breakfast diner by Jarmusch. De verse filterkoffie van Man met Bril staat altijd klaar en de menukaart kan aangepast worden naar jouw wensen, ‘Add as much as you like’ is daarom ook het motto van by Jarmusch. Buiten openingstijden is het ook mogelijk om het restaurantgedeelte af te huren.

 

Alfredo's Taqueria
Maak kennis met de echte Mexicaanse keuken met een moderne twist. Organiseer je bedrijfsborrel of meeting in de kleurrijke Taqueria van Alfredo’s. 

 

Héroine Restaurant & Bar 
Verfijning en verrassende combinaties, dat is waar het om draait bij Héroine Restaurant & Bar. Ze hanteren geen vaste kaart, maar elke paar weken een wisselend menu met de keuze uit vier, vijf of zeven gangen. Voor zakelijke relaties is het mogelijk om gebruik te maken van hun private dining op de entresol. Vier je promotie, presenteer je plan van aanpak of neem afscheid van je favoriete collega in het sophisticated interieur van ontwerpbureau Modiste.

 

Expeditiestraat
Onze expeditiestraat is de uitgelezen plek om je volgende event te organiseren. In de zomer is het de perfecte plek voor een Midnight Cinema, BBQ of netwerkborrel en in de winter zorgen we voor dezelfde set-up maar dan overdekt en met heaters. 

 

Maaskantine
Vernoemd naar de architect van ons gebouw is dit de ruimte waar het allemaal gebeurt. Hier begin je je ochtend met verse Giraffe Coffee en eindig je je dag met een potje tafeltennis.

 

Contact

Heb je een vraag over Het Industriegebouw? Dan kan je ons bereiken telefonisch of via de e-mail.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
by Jarmusch 45 m2/200 m2 20 20 20-90
Alfredo's Taqueria 45 m2/200 m2 20 20 20-90
Groos 200 m2 20-40 20-100 40
Expeditiestraat 250 m2 100 250 100
Héroine Restaurant & Bar 45 m2 12 12 2-60
Hugh Maaskantine 200 m2 100 100 60

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie

foto's van deze locatie

Het Industriegebouw
Grroos
by Jarmusch
Héroine restaurant & bar
Alfredo's Taqueria
Expeditiestraat
Expeditiestraat
Maaskantine
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 01 - 500
  • Aantal ruimtes: 6
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja