Inspirerende Locaties | Het Nut

printversie

Het Nut

Voorstraat 42
4153 AM  Beesd Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Het Nut:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen, Kookstudio's, Industriële locaties

Het Nut

Het Nut in Beesd is een plek die prikkelt om te ontdekken, ontwikkelen, ontspannen en ontmoeten.

 

Van teambuildingsessie tot netwerkborrel 

Op een steenworp afstand van de A2 en de A15, vind je te midden van de Betuwse schoonheid Het Nut. Het design van de locatie ademt een ongedwongen en eigentijdse sfeer, met een knipoog naar het verleden. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor groepen van 20 tot 80 personen.

 

De locatie wordt altijd exclusief verhuurd. Dat maakt je event, vergadering, brainstorm, workshop, presentatie, teambuildingsessie, personeelsuitje, netwerkbijeenkomst of productlancering professioneel én persoonlijk. Het Nut is een plek waar je kunt genieten van bijeenkomsten met een subtiele, of exclusieve culinaire invulling.  

 

De ruimten 

Dat Het Nut een historisch pareltje is, merk je al voordat je over de drempel van het pand stapt. De buitenplaats in orangeriestijl is niet alleen een sfeervolle ontvangstplek, maar ook een ideale setting voor een brainstorm, borrel of buiten diner.

 

Op de begane grond trekt de grote open keuken gelijk de aandacht. Dit is het hart van Het Nut en de plek waar het altijd bruist en borrelt. De plek waar samen gegeten wordt en waar de lunch, het diner en andere versnaperingen vers bereid worden.

 

De industriële trap leid je naar de zolder voor de kick off van je meeting of event. De voorzolder is geschikt voor groepen van 20 tot 80 personen. De achterzolder kan worden ingezet als subruimte. Het moderne design en de historische balklaag op de zolder vormen een mooi contrast tussen het nu en het verleden.

 

Naast de achterzolder, kan de groep ook uiteen in subruimtes op de begane grond. Je treft er één open geheel, waar de ruimtes door middel van glazen wanden afgescheiden zijn. ‘Oker’ is modern en sfeervol, ‘Bos’ rustgevend en de ‘Opkamer’ speels en huiselijk.

 

Food for thought 

Goed denkvoer is belangrijk, en daarom verzorgen de chefs graag originele, verfrissende snacks en een gezonde en verzorgde lunch. De dag smakelijk afsluiten kan op de manier die je prettig vindt - een goed gesprek ‘around the table’, een culinair walking dinner voor grotere (klanten)events, een informeel 'shared dinner' waar je met elkaar van geniet, of een verrassend menu samengesteld door onze chef-kok.

 

Workshops 

Houd je al vergaderend met een half oog de keuken in de gaten? Of ga je voor een workshop waarbij je, net als je jaloers begint te worden op de kookkunsten van de chef, zelf het koksmes in handen neemt? Eén van de mogelijkheden is de kookworkshop ‘Out of the Box’ waarbij creativiteit en teambuilding de ingrediënten zijn. Elke groep bereidt één gang met ingrediënten uit een verrassingspakket. Tijdens deze workshop leer je je team pas echt kennen!

 

Voor degenen die een kookworkshop te mainstream vinden biedt Het Nut allerlei mogelijkheden voor workshops die net zo inspirerend zijn als de locatie zelf. Van 3D-printen met chocolade met een gepassioneerde chocolatier tot een barista-workshop door een award-winnende koffiefanaat – eigenlijk is alles mogelijk. 

 

De beleving

Het Nut is een ruimte waar je rust, creativiteit en inspiratie inademt. In het schilderachtige Beesd ben je weg van de alledaagse hectiek, maar geniet je van de voordelen van een centrale locatie. Het 18e-eeuwse pand biedt volop mogelijkheden om van je zakelijke meeting of event een beleving te maken. Met een culinaire twist.

 

Contact 

Het Nut is een plek waar je ontdekt, ontwikkelt, ontmoet en ontspant. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw meeting of event? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak om de locatie te bekijken!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Keukenhart 100 90
Voorzolder 90 80 80 nvt
Achterzolder 90 80 80 nvt
Bos 24 10 10 10
Oker 24 8 8 8
Opkamer 18 12 30 16
Voorplein (buiten) 100 60

Kaart

foto's van deze locatie

Het Nut
Entree
Voorzolder
Boardrooms in zicht
Achterzolder
Oker
Ruimte Bos
Keukenhart
Opkamer/loungezit
Bos
Diner opstelling
Terras
Voorbereiding diner
Amusehapje
Voorgerecht
Kookworkshop
Vergeten en Hollandse groenten
Het Nut gevel
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum, Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 20 - 80
  • Aantal ruimtes: 6
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 100
  • Exclusief te huren: ja