Inspirerende Locaties | House of Ideas

printversie

House of Ideas

Nieuwendammerdijk 305
1023 BJ  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over House of Ideas:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Buitenlocaties, Studio's en lofts

House of Ideas

Op zoek naar een unieke locatie in Amsterdam voor een vergadering, brainstorm, training of private dinings? Werken in een lichte, rustgevende omgeving heeft een positieve invloed op je werk en je welzijn. Je voelt je meer ontspannen, je bent meer gefocust en je bent daardoor productiever gedurende de dag. Room of Ideas speelt hier op in met twee inspirerende locaties in Amsterdam.


Op de pittoreske Nieuwendammerdijk vind je House of Ideas – een karakteristiek herenhuis dat wordt gekenmerkt door de prachtige lichtinval, interessante architectuur, inspirerende inrichting en een serene binnentuin van 180m2. 
Omgeven in een weelde van rust is het de ideale plek om je hoofd leeg te maken, alle zintuigen te prikkelen en met creatieve energie jullie dag te beginnen.

 

Ruimte met mogelijkheden
Onze locaties bieden ruimte voor 
vergaderingen, brainstorm sessies en Trainingen. Daarnaast zijn er nog tal van gelegenheden waar onze ruimtes het ideale decor voor vormen. 


Denk bijvoorbeeld aan een serie sollicitaties of beoordelingsgesprekken; onze locaties geven je de privacy die je nodig hebt en voorkomen dat je tussen de gesprekken door gestoord wordt door collega’s. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een coaching sessie, product lancering of pers event. De ideale omgeving
Om in te spelen op jullie programma en wensen van de dag, creëren we graag de ideale omgeving; of je nu wilt vergaderen aan de lange tafels, wilt brainstormen in de tuin of in een van de comfortabele zithoeken rustig wilt overleggen.

 

Unieke services & faciliteiten
Onze locaties beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals Smart-TV's, Sonos soundsystem en flip-overs, maar ook een creatieve toolkit vol tips & tools om gedurende de dag creatiever en effectiever te werken. Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met creatieve food partners zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie dag kunnen halen.


Team borrel of private dining
Sluit de dag op een positieve manier af met bijvoorbeeld een team borrel of private dining . Samen met onze food partners zorgen wij ervoor dat jullie de dag op een bijzondere en culinaire manier af kunnen sluiten.

 

Room of Ideas 
Benieuwd naar onze andere locatie? In het Museumkwartier in Amsterdam vind je Room of Ideas - een stijlvolle meetingroom met een warm, rustgevend interieur en een serene binnentuin.

 

TARIEVEN | HOUSE OF IDEAS
Een halve dag ( 4 uur ) : Euro 525,-
Een hele dag ( 8 uur)    : Euro 695,-

 

Inclusief
-Hostess voor de dag
-Waterkaraffen met vers fruit en munt
-Creatieve toolkit + 2 flip-charts
-2 Smart TV's + Sonos geluidssysteem
-Gebruik van alle faciliteiten en diverse ruimtes
( Boardroom met open deuren naar de binnentuin van 180m2, open woonkeuken, ruime open kamer met lounge bank, Smart TV en Flip-overs, privé kantoor voor rustig overleg )


SERVICES | HOUSE OF IDEAS 
-Catering, Hosting, Private dining, Sessies & Trainingen, Ideas & Advice
Met een uitgebreide aanbod van services spelen we graag in op de wensen en doelstellingen voor jullie meeting. Bekijk onze website voor meer informatie.


BEREIKBAARHEID | HOUSE OF IDEAS 

Auto:
Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op de Nieuwendammerdijk vanaf nr 303 en omringende straten. 

OV:

House of Ideas is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de Noord-Zuid lijn reis je binnen enkele minuten van Centraal Station, het centrum of het zuiden van de stad naar Noord. Vanaf daar kun je met bus 35 naar de halte Wervershoofstraat, die grenst aan de achterzijde van het zomerhuis.


Fiets:
House of Ideas ligt op de pittoreske Nieuwendammerdijk, een prachtige omgeving voor fietstochten. Vanaf pont Buiksloterweg is het slechts 10 minuten fietsen, maar er gaan meerdere pontjes naar Noord, zoals IJplein en Zamenhofstraat. Check de handige app ‘Pontveer’ voor de actuele vertrektijden. CONTACT | HOUSE OF IDEAS 
Interesse in House of Ideas? Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies.Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
House of Ideas 150 16 25 16

Kaart

foto's van deze locatie

House of Ideas
House of ideas
Summerhouse of ideas
House of ideas
House of ideas
House of ideas
Summerhouse of ideas
Summerhouse of ideas
House of ideas
House of ideas
Summerhouse of ideas
House of ideas
Summerhouse of ideas
Summerhouse of ideas
Summerhouse of ideas
House of ideas
House of ideas
  • Ligging: In het bos, In stadscentrum, Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 1 - 20
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja