Inspirerende Locaties | Inspiratieruimte Doorzicht

printversie

Inspiratieruimte Doorzicht

Meerleseweg 18
4861 NB  Chaam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Inspiratieruimte Doorzicht:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boerderijen, hoeves en molens, Buitenlocaties, Villa's en landhuizen

Inspiratieruimte Doorzicht

Doorzicht is de meest hippe vergaderlocatie op het platteland!

Een unieke locatie voor zakelijke meetings, trainingen, een hippe locatie in het groen, de plek voor intieme familiebijeenkomsten en creatieve inspiratie. Doorzicht geeft u alle ruimte om met collega’s, uw zakelijk netwerk of familie samen te zijn.

 

Landelijke groene omgeving en ligging

Doorzicht garandeert een persoonlijke en inspirerende omgeving waar u zich direct thuis voelt. In Brabant, centraal gelegen in de Benelux, in het buitengebied van Alphen-Chaam, op vijf autominuten van de A58, op 15 kilometer tussen Breda en Tilburg en nagenoeg op de Belgische grens bij Meerle. We beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Doorzicht heeft een eigen landschapstuin van 1,6 ha om in te wandelen en de natuurreservaten 'Strijbeekse heide' en 'Bleeke Heide' om de hoek. Heerlijk om na een intensieve brainstorm of vergadering samen uit te waaien en nieuwe ideeën op te doen. 

 

Exclusief vergaderen

De inspiratieruimt vormt het hart van Doorzicht. Omdat we deze ruimte flexibel kunnen inrichten, weten we de sfeer bij zowel grote als kleine groepen altijd te behouden. Het interieur is modern en licht met veel ramen, en geeft u tegelijk het huiskamergevoel. U heeft Doorzicht altijd helemaal voor eigen exclusief gebruik. 

Opsplitsen in kleinere groepen of lunchen en dineren in een andere ruimte? Doorzicht biedt diverse breakout mogelijkheden. OutdoorZ is een naastgelegen extra ruimte in hippe woonkamersfeer van 50 m2 die u optioneel erbij kunt huren voor lunch, diner, borrelen of extra break-outroom. Daarnaast zijn op ons terrein nog extra ‘break-out rooms’ mogelijk, voor een klein gezelschap.

 

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets; wij zijn voorzien van moderne multimedia en beamer(s).  U kunt Nespresso-koffie en thee zelf naar behoefte pakken. De koelkasten zijn gevuld met allerlei (biologisch verse) drankjes en produkten van de locale bierbrouwer en wijngaard. Aan de muur hangen moderne abstracte schilderijen van EenEchteGuido en op de loungetafels treft u inspirerende literatuur aan. De ruimte is volledig flexibel naar uw specifieke wensen in te richten.

Hierdoor bent u verzekerd van een inspirerende en comfortabele locatie waar u in alle rust verblijft, leert, creëert en ontmoet.

 

Overnachten

U kunt op het terrein van Doorzicht blijven overnachten, afhankelijk van beschikbaarheid. U slaapt dan bijvoorbeeld in een voormalig atelier wat is verbouwd tot een hip loft voor 2 personen. Of u kiest voor de landelijke "slowtel"kamer waar twee personen kunnen overnachten. Op de website vindt u meer informatie over onze overnachtingsmogelijkheden.

Daarnaast kunt u overnachten in een klein sfeervol hotel op 10 auto minuten van Doorzicht in een naastgelegen dorp. Het hotel is een voormalige dokterswoning met 12 kamers. Wij kunnen de kamers voor u reserveren. Tevens kunnen wij er, indien gewenst, voor zorgen dat u er met de taxi naar toe wordt gebracht om de volgende dag, na het ontbijt, teruggebracht te worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om in een nabijgelegen hotel in Breda, Tilburg, Gilze te overnachten. Deze hotels bevinden zich allemaal op 5 tot 20 minuten afstand van Doorzicht.

 

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over o.a.: beschikbaarheid, prijzen, mogelijkheden voor catering en bijbehorende prijzen, sfeerbeelden, ligging etc. 

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
#Atelier18 of Slowtelkamer 30 6 6 6
Inspiratieruimte 160 30 80 80
OutdoorZ 50 16 16 16

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie

foto's van deze locatie

Inspiratieruimte Doorzicht
bij het keukenblok
lounge-hoek in ruimte
Inspiratieruimte
mogelijke vergaderopstelling
creatief brainstormen
moderne multimedia
break-out in OutdoorZ
ons lounge terras
veel gratis parkeren
Inspiratieruimte Doorzicht
trainingen en workshops
Onze extra ruimte OutdoorZ
groot eigen natuurgebied
wandelen in onze landschapstuin
dineren in de eigen tuin
vergaderen bij de haard
ook in onze 'lummels' is het goed toeven
luchtfoto vergaderlocatie in het groen
Superfood houdt u scherp!
op loopafstand gelegen van een echte dorpsbrouwerij
eigenaren Guido & Nadine
wandelen in de landschapstuin
brainstormen
heerlijk buiten loungen
overnachten in ons Atelier18
loungebanken bij OutdoorZ
leuke literatuur
  • Ligging: Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 1 - 80
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: ja
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 60
  • Exclusief te huren: ja