Inspirerende Locaties | Kunstkamer Utrecht

printversie

Kromme Nieuwegracht 8
3512 HG  Utrecht Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Kunstkamer Utrecht:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen, Kastelen

Kunstkamer Utrecht

Kunstkamer door haar unieke en centrale ligging in het oude centrum van Utrecht en bijzondere uitstraling is de Kunstkamer uitermate geschikt voor een rustige vergadering of een inspirerende brainstorm.

 

Een ruimte voor een goed gesprek of een heftige discussie. Een ruimte om te trainen, te onderwijzen en te leren. Kortom, een ruimte die het verschil maakt. 

De Kunstkamer bestaat uit drie verschillende vergader appartement; de Kunstkamer Original, de Kunstkamer Lounge en onze laatste aanwinst in de Kunstkamer Loft.

Voor alle vergaderappartment geldt de bekende service dus is er gedurende je hele vergadering een gastheer of –vrouw aanwezig om je gasten op te vangen, als aanspreekpunt en om je bijeenkomst soepel te laten lopen.De Kunstkamers beschiken allen over alle mogelijke ondersteunende faciliteiten, zoals gratis Wifi, gratis flipover, plasmascherm (52 inch) en laptop.  De gasten kunnen de hele dag onbeperkt gebruik maken van onze luxe koffiemachine (jura) en diverse luxe theesoorten. Het water op tafel (plat en bruis) en de snoeperij worden regelmatig ververst en Heleen, de eigenaresse, bakt voor iedere bijeenkomst een heerlijke taart of cake. Voor de lunch heeft u de keuze uit een verzorgde of een luxe lunch.

 

De Kunstkamer Original

Het Original appartement is een zeer lichte en hoge ruimte die door schuifdeuren in tweeen is te delen. De ruimte heeft naast de vergadertafels een fijne statafel en informele zitjes.

 

De Kunstkamer Lounge

Zoals de benaming al zegt, in het Lounge appartement staat een heerlijke loungebank en daarmee leent deze ruimte zich heel goed voor iets kleinere groepen of informele settings.

 

Kunstkamer Loft

Na de Kunstkamer Lounge hebben wij nu ook de Kunstkamer Loft, een rappartement met een informeler karakter en zeer geschikt voor meetings en trainingen waarbij een hoge interactie tussen de trainer en de groep gewenst is.

 

Parkeren
Voor parkeergarages kunt u terecht bij de Schouwburg (parkeergarage Kruisstraat) of bij de Mariaplaats (parkeergarage Springweg) Volg voor deze garages de P-route.

 

Met Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station rijden de lijnen 2/22, 3, 4, 8, 28 langs het Janskerkhof. Daar uitstappen. Busbaan een stukje volgen tot over het water en daar rechts de Drift op lopen. Na 25 meter gaat de Drift links over in de Kromme Nieuwegracht.

 

Contact

Vul het informatieformulier in en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de wensen met u door te nemen en vrijblijvend een offerte uit te brengen. U kunt uw wensen natuurlijk ook per mail aangeven.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Kunstkamer 70 18 20 20
Kunstkamer Lounge 70 10 10 10
Kunstkamer Loft 70 16 18 20

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie
Kunstkamer Lounge Kunstkamer Lounge
Kunstkamer Loft Kunstkamer Loft

foto's van deze locatie

Kunstkamer Utrecht
Kunstkamer
Kunstkamer
Vooraanzicht Locatie
Entree locatie
Kunstkamer Lounge
Entree Kunstkamer Lounge
Kunstkamer Lounge
Kunstkamer Loft
Kunstkamer Loft
Kunstkamer Loft
Kunstkamer Loft
Kunstkamer Loft
Kunstkamer Tuin
Kunstkamer tuin
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 4 - 18
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja