search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  Rams Woerthe

  • person_pin10-100 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Een unieke evenementlocatie voor jouw zakelijke event

  Villa Rams Woerthe is een bijzondere vergaderlocatie met vergaderruimte en sfeervolle ruimtes voor jouw presentatie of diner. Steek de koppen bij elkaar in een van de smaakvol ingerichte zalen, bewonder de Jugendstil-details in- en rondom de villa of maak je hoofd leeg in het omliggende park, na een heerlijke lunch in de serre. Het huiselijke en majestueuze komt in Villa Rams Woerthe op een perfecte manier samen en zorgt voor een bijzonder decor voor jouw zakelijke event.

  Een evenementlocatie à la Downtown Abbey
  Als je de groene poort nadert overvalt je een sprookjesgevoel. Aan het einde van de oprijlaan lonkt de jugendstilvilla, die in 1899 werd gebouwd in opdracht van de schatrijke houthandelaar Jan Hendrik Tromp Meester. De bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam waren verantwoordelijk voor het ontwerp. Dat kón dus niet anders dan een wel heel bijzondere plek worden. Eenmaal binnen kun je je vergapen aan de wandschilderingen, enorme schouwen en het prachtig gebrandschilderd glas. Minstens zo mooi: de plafonds van papier-maché. De villa is een schoolvoorbeeld van de Nederlandse variant van de Jugendstil, maar bovenal een evenementenlocatie die je bijblijft.

  Heeft u vragen of opmerkingen? Gebruik dan het informatieformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Wij zijn ook telefonisch en via de e-mail te bereiken.  

  Verhuur Bijzondere Locaties
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Verhuur Bijzondere Locaties
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving