Inspirerende Locaties | Media Plaza

printversie

Media Plaza

Jaarbeursplein 6
3521 AL  Utrecht Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Media Plaza :

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms

Media Plaza

Media Plaza in Utrecht als u op zoek bent naar de ideale locatie voor uw congres, productpresentatie, galadiner of feestavond - onder de sterrenhemel?

 

Overladen worden met complimenten? En optimaal rendement halen uit uw event? Met Media Plaza als locatie zal dat zeker zo gaan. Verras uw klanten er ook mee! Bied hen onvergetelijke herinneringen aan een verbluffend evenement. Succes verzekerd.

Design en emotie sluiten naadloos op elkaar aan. Kleur, temperatuur, het juiste eten & drinken, de inrichting; alles heeft bij Jaarbeurs zijn functie en biedt toegevoegde waarde. Dat is samenkomen volgens het unieke concept meetingmoods, waarbij we met alle tools de juiste stemming creëren om de doelstellingen van elk event te behalen. 

Ook de gekozen omgeving heeft een groot effect. Media Plaza speelt daar op in, prikkelt alle zintuigen en nodigt u uit om los te komen van uw eigen fysieke en geestelijke omgeving. Media Plaza maakt het mogelijk om te komen tot vervreemding en speelt met sferen en emoties, waardoor u in staat bent om de gebaande paden te verlaten en u volledig open te stellen. Misschien wel dé belangrijkste voorwaarde voor een succesvol event!  

Vanuit de beleving
Het primaire gevoel van Media Plaza is vuur en ijs. Vuur staat voor geborgen, veilig en warm. IJs staat voor licht, zakelijk en ook glad: je moet heel bewust je stappen zetten. Uw gasten worden in een veilige en warme omgeving ontvangen, met mooie ronde vormen en zachte lijnen. Gedurende de bijeenkomst zal de omgeving zich transformeren naar een frisse, heldere sfeer, met duidelijke strakke lijnen die zullen prikkelen om nieuwe inzichten zich te laten openbaren. 

Het innovatieve congrescentrum Media Plaza bestaat uit zeventien zalen; van sessiezalen in uiteenlopende grootte tot een Auditorium of Round Control. De adembenemende lichte Polar Room is de grootste, met het transparante dak van teflon. Nooit eerder gedaan in Europa. De foyers en sessiezalen zijn voorzien van miljoenen LEDlampjes en state-of- the-art technieken en faciliteiten. Woorden schieten te kort om de meerwaarde van Media Plaza te omschrijven. U moet het gewoon gezien hebben! Ga zelf op ontdekkingstocht en vraag via onze website een VIP-rondleiding aan.

Media Plaza is dé locatie waar nog lang over gesproken zal worden!

Mymoods: alvast een voorproefje?
Beleef uw eigen event op mymoods.nl! Deze handige online tool van meetingmoods geeft u een op maat advies over techniek, catering, inrichting en kleur. In slechts vier muisklikken organiseert èn beleeft u uw eigen evenement, met een persoonlijk moodboard als resultaat!


Jaarbeurs maximizes meeting potential!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Glow 36 80
Media Arena 55
Spark 42 110
Polar Room 450 350
Break Out Room 2 & 3 25
Solar 20
Neon 24
Auditorium 200
Flash 40 80
Beam 30 60
Osram 24
Sky Theater 1 & 2 26
Fluor 25 50
Flame 650

Kaart

foto's van deze locatie

Media Plaza
Polar Room
Flame Foyer
Vergaderzaal in oranje
Polar Room
Entree Polar vanuit Flame
Entree Media Plaza
Sessiezaal
Sessiezaal
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 6 - 1100
  • Aantal ruimtes: 17
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 6500
  • Exclusief te huren: ja