Inspirerende Locaties | Om de Hoek

printversie

Om de Hoek

Schuytstraat 52
2517 XG  Den Haag Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Om de Hoek:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen

Om de Hoek

Welkom bij Om de hoek, de inspirerende locatie voor uw vergadering, teamdag, workshop of training. Om de hoek is huiselijk en sfeervol en van alles voorzien wat u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst.

 

Om de hoek bestaat uit twee ruimtes die u apart van elkaar kunt huren: de Tuinkamer en de Bovenkamer. De ruimtes verschillen in sfeer en grootte, maar bieden dezelfde huiselijke gastvrijheid en professionele verzorging. De Tuinkamer en de Bovenkamer hebben een eigen entree en zijn helemaal zelfstandig. U heeft een ruimte altijd helemaal voor u zelf, dus geen ‘last’ van andere groepen. 

 

Tuinkamer

De Tuinkamer van Om de hoek bestaat uit een lichte vergaderzaal (55m2),  een gezellig souterrain en een zonnige stadstuin. De vergaderzaal is voorzien van beamer, laptop, geluidsinstallatie, draadloos internet en flip-overs. Deze voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. De zaalindeling is flexibel en wordt in overleg met u vastgesteld. De Tuinkamer is geschikt voor 20 personen. Bij een zaalopstelling zonder tafels is een groter gezelschap mogelijk. 

 

Bovenkamer
De Bovenkamer van Om de hoek bestaat uit een voorkamer, een achterkamer en een serre met een klein, zonnig balkon. Het is een echte Haagse kamer-en-suite met marmeren schouwen, glas-in-lood ramen en hoge, bewerkte plafonds. In de voorkamer staat een grote vergadertafel met ruimte voor 10 personen, in de achterkamer staan comfortabele stoelen in een kring. In de serre vindt u de koffiehoek, met uitstekende koffie en lekkere versnaperingen.  De Bovenkamer is uitgerust met een grote TV, laptop, Wifi en een flip-over met stiften en post-its. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. De Bovenkamer (50 m2) is geschikt voor 10 personen. 

 

Catering

Wij ontvangen u en uw gasten met heerlijke koffie of thee en onze beroemde verse appeltaart. Lunches, borrels en diners bereiden wij in eigen keuken en we gebruiken hiervoor altijd verse en zoveel mogelijk biologische producten. Wij houden standaard rekening met vegetariërs. Heeft u een dieetwens of een allergie, laat het ons weten!

 

Bereikbaarheid en parkeren 

Om de hoek ligt dichtbij het centrum van Den Haag en is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer. In de wijk is parkeren overdag gratis (waardoor het er wel druk kan zijn). 

 

De locatie is helaas door de vele trappen niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Om de hoek is alleen te huur voor zakelijke bijeenkomsten.

 

Contact

 

Wilt u meer weten of wilt u direct een (vrijblijvende) offerte ontvangen, bel of mail ons of vul het informatieformulier in.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Tuinkamer 55 20 25 20
Bovenkamer 50 10 10

Kaart

foto's van deze locatie

Om de Hoek
Tuinkamer Entree
Tuinkamer Vergaderzaal
Tuinkamer Vergaderzaal
Tuinkamer Vergaderzaal
Tuinkamer Souterrain
Tuinkamer Souterrain
Tuinkamer Tuin
Tuinkamer Souterrain
Tuin
Bovenkamer voor
Bovenkamer achter
Bovenkamer serre
Bovenkamer achter
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 1 - 20
  • Aantal ruimtes: 2
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja