x

Plaats | Trefwoord

Uitgebreid zoeken >

Verfijn zoekresultaten

Aantal personen

Min. capaciteit: pers.
Max. capaciteit: pers.

Aantal zalen

zalen voor pers
zalen voor pers
+ Toon meer
+ Toon meer
+ Toon meer
+ Toon meer
 • Huiselijk (1)
 • + Toon meer
  + Toon meer
  + Toon meer

  Inspirerende vergaderlocaties Utrechtse Heuvelrug 2 locaties gevonden

  Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op de Utrechtse Heuvelrug? Laat je dan inspireren door deze bijzondere vergaderlocaties op de Utrechtse Heuvelrug. Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is namelijk een oase van rust buiten de randstand en mooie groene omgeving om te vergaderen.
  150.000 jaar geleden stuwden ijs en water massa’s aarde en stenen op en vormden zo de Utrechtse heuvelrug midden in Nederland. De Utrechtse heuvelrug is het grootste bos van de Randstad is met uitzicht over het rivierlandschap. Door haar ligging en schoonheid is de Utrechtse heuvelrug al eeuwenlang een plek waar mensen tot rust komen en nieuwe energie krijgen. Deze oase van rust is de reden dat de Utrechtse Heuvelrug al jaren populair is onder zakelijke opdrachtgevers. Op de Utrechtse Heuvelrug vind je unieke en inspirerende locaties voor al uw (meerdaagse) congressen, evenementen, conferenties, vergaderingen, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Verlaat dus de drukte van de stad en laat creativiteit hoogtij vieren in een groene, bosrijke omgeving.

  Laatste nieuws: LocatieFlash

  Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

  "Bijzonder, persoonlijk & intiem"
  High Profile Locaties bv