Inspirerende Locaties | Rederij Nassau

printversie

De Ruijterkade 139 (geen bezoekadres)
1011 AC  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Rederij Nassau:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Schepen en rederijen

Rederij Nassau

Rederij Nassau  in Amsterdam een karaktervol schip voor elke gelegenheid, van 2 - 200 personen per boot.

 

Of het nu gaat om een klassieke sloep met schipper, een chique salonboot of een stijlvol partyschip: Rederij Nassau verzorgt u een experience die u nooit zal vergeten. Wij hebben het meest inspirerende aanbod van echt bijzondere schepen voor grote en kleine groepen, met of zonder catering. De indeling van de meeste boten is flexibel, dus deze wordt aangepast aan uw wensen.

 

Feestlocatie of Zakelijke Locatie 

Onze boten liggen voor u klaar voor feestelijkheden, bedrijfspresentaties, huwelijken, brainstormsessies of gewoon een gezellige borrel met relaties, personeel of familie. Voor groepen groter dan 200 kunnen wij een ware armada uitrusten (tot 2000 gasten). Bij de meeste schepen kan een (deel van) het dak bij mooi weer geopend worden. 

 

De Amsterdamse grachtengordel is onze thuisbasis. Uiteraard varen wij ook langs de moderne architectuur aan het IJ, naar het eiland Pampus, over de Vecht. Daarnaast varen wij in Haarlem, Zaandam, Utrecht en Leiden en Vinkeveense plassen.

 

Op Maat 

We varen op elk gewenst tijdstip waarbij u op culinair vlak kunt kiezen uit een ontbijt, brunch, borrel, buffet of diner, van eenpansmaaltijd tot verfijnd vijf-gangen menu. AV apparatuur, uitstapjes op het land en andere zaken verzorgen wij graag en goed. U kunt de catering ook in eigen hand houden. Wij stellen graag een tailor-made offerte voor u op, die wij vrijblijvend met u delen.

 

All Inclusive 

U kunt ook kiezen uit een onze aantrekkelijke All Inclusive arrangementen, van 25,00 tot euro 75,00 p.p. :  een helder omschreven tocht, inclusief huur, bemanning en catering, op basis van een scherpe prijs per persoon. Kortom: duidelijk en overzichtelijk tegen een van te voren vastgestelde prijs.

 

Wij bieden u onder andere een All Inclusive borrelboot, een tapas cruise, varend bruin café, een Italiaanse of Hollandse buffet, een varende kaas-wijnproeverij, babyshower of een barbecueboot.

 

Over Rederij Nassau 

Rederij Nassau is een jong is een Amsterdamse rederij, gespecialiseerd in de verhuur van luxe bijzondere boten voor vaartochten over de grachten van Amsterdam en het IJ. Wij varen alleen met elektrisch aangedreven schepen (emissievrij). Wilt u een schip huren in of rond Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijk ervaring te geven.

 

Contact

Wij beantwoorden uw vraag over het algemeen binnen 4 uur en sturen u graag een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Sloep Nassau 27 40 30
Salonboot Roos 42 30 30 30
Salonboot Havana 12 14 14 14

Kaart

foto's van deze locatie

Rederij Nassau
Salonboot Roos
Sloep Nassau Interieur
Interieur salonboot Roos
Salonboot Roos
Floating dinner
Varen op het IJ
Sloep Nassau open
Sloep Nassau
Borrel
Salonboot Nassau
Sloep Nassau dicht
Diner
Salonboot Havana
Salonboot Havana
  • Ligging: Aan het water
  • Aantal personen: 1 - 100
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen:
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja