Inspirerende Locaties | Rederij Thalassa

printversie

Rederij Thalassa

Piet Smitkade 450
3077 MJ  Rotterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Rederij Thalassa:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Schepen en rederijen

Rederij Thalassa

Voor elk evenement geschikt!

 

Rederij Thalassa is gespecialiseerd op het gebied van varende evenementen met het unieke partyschip Thalassa. Maatwerk en advies staan bij rederij Thalassa voorop. Wij hebben de kennis en ervaring om u het juiste advies te geven over de invulling van uw bijzondere gelegenheid. Kortom, een evenement dat geheel aansluit bij uw wensen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw evenement aan boord. Schoonhoven en Rotterdam zijn onze thuishavens, Nederland ons vaargebied met meer dan 150 opstapplaatsen. We beschikken in Schoonhoven en Rotterdam over eigen vaste boarding terminals met goede parkeervoorzieningen.

Wie in “zee” gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis aan boord van het gezelligste partyschip in de Rotterdamse Havens! Of het nu om een jubileum, trouwfeest, relatieontvangst, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat. Het blijft het gezelligste schip van Nederland!

 

Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten maar bovenal gezelligheid in een sfeervolle ambiance.

Het schip wordt met liefde onderhouden door de nautische crew en locatiemanager en heeft een prachtige uitstraling. Het schip heeft een maximale capaciteit van 100 personen.

 

Evenement op maat!

Partyjacht Thalassa is geschikt voor vele gelegenheden! Met een maximale capaciteit tot 100 personen kan elk evenement naar uw wens worden ingevuld.

 

Partyjacht Thalassa

Het gezelligste Partyschip van Nederland, Partyjacht Thalassa, is voorzien van twee gezellige salons, en een zithoek in de Captains Corner en een heerlijk zonnedek. In de hoofdsalon worden de gasten ontvangen. Aan deze salon grenst de bar, met aansluitend aan de salon, een gezellige zithoek.

De salons zijn fraai afgewerkt en zijn sfeervol ingericht. De toiletten bevinden zich in het benedengedeelte van het schip. Het Partyschip Thalassa is toegankelijk voor mindervalide gasten. Op de begane grond is een invalidentoilet aanwezig.

 

Kombuis 

Het partyjacht Thalassa is uitgerust met een modern, professioneel geoutilleerd kombuis dat voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld (HACCP).

 

Contact

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kaart

foto's van deze locatie

Rederij Thalassa
Welkom
Crew
Lounge 1
Lounge 2
Lounge 3
Kapitein
Gezellig
Diner
Gedekte tafel
Champagne
Stuurhut
Roer
Feest
Topdek
Food
Keuken
Plattegrond
  • Ligging: Aan het water, Aan zee, In het bos, In stadscentrum, Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 20 - 100
  • Aantal ruimtes: 3
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja