Inspirerende Locaties | Restaurant Hotel Merlet

printversie

Restaurant Hotel Merlet

Duinweg 15
1871 AC  Schoorl Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Restaurant Hotel Merlet:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Suite- en designhotels, Restaurants

Restaurant Hotel Merlet

Op zoek naar een inspirerende locatie in het groen, in de buurt van Amsterdam met óók een prima keuken? Restaurant Hotel Merlet in Schoorl biedt u dat allemaal!
 
Waar vind je dat nog… een prachtige locatie omgeven door weelderig groen, waar je niet alleen alles vindt voor je bijeenkomst, maar waar je ook culinair in de watten wordt gelegd en waar allerlei outdoor activiteiten om de hoek zijn? Die plek heet  Restaurant Hotel Merlet. En nog een verrassing… het is op slechts 45 minuten van Amsterdam!

 

Merlet
Aan de breedste duinrand van Nederland ligt het inspirerende dorp Schoorl. Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op de Schoorlse duinrand. Het hotel beschikt over 28 kamers, een Michelinster Restaurant, Grand Café Bourgogne, een sfeervolle lounge met een terras en zeven multifunctionele conferentieruimten. Daarnaast is er nog een zwembad, sauna en stoomcabine en beautysalon. Kortom, een ideale thuisbasis voor het organiseren van conferenties, presentaties, trainingen, besloten diners en allerlei evenementen.

 

Vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten
Alle conferentieruimten bij Merlet beschikken over daglicht en hedendaagse faciliteiten en de capaciteit varieert van 2 tot 120 personen. Een aantal zalen is gesitueerd in een apart gebouw aan de rand van de parkeerplaats en beschikken over een eigen ingang. Deze ruimtes zijn ideaal voor bijeenkomsten die optimale privacy wensen. ’t Oude Raadhuisje is een monumentaal pand uit 1601 dat op steenworp afstand ligt van Merlet. Het biedt plaats aan maximaal 12 personen. Dit is de enige ruimte waar geen internet beschikbaar is en waar u ongestoord, voor de buitenwereld onbereikbaar, kunt vergaderen of brainstormen. 

 

Private dining, recepties, feesten
Ook voor feestelijke bijeenkomsten bent u bij Merlet aan het juiste adres. Met verschillende sfeervol aangeklede ruimtes, biedt Merlet voor elk gezelschap wat wils. Culinaire en innovatieve creaties komen uit de keuken van het Restaurant dat met een Michelin ster is bekroond en waar Jonathan Zandbergen de scepter zwaait. Gerechten met een goede prijs-kwaliteit verhouding komen uit het Grand Café, waardoor Merlet voor elk budget mogelijkheden biedt. Grotere gezelschappen vinden met de prachtige lounge een uniek onderkomen voor diners, recepties en feesten.

 

Activiteiten
De omgeving biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van ontspannende activiteiten tijdens (meerdaagse) bijeenkomsten. Van mountainbiken door de duinen tot kitesurfen op het strand, van een boswandeling met de boswachter tot een bezoek aan biologische boerderij Noorderhoeve. Maar ook Merlet beschikt over faciliteiten om invulling hieraan te geven met fietsen en een kookstudio waar workshops worden gegeven.

 

Uniek Merlet
De gastvrijheid van het team van Merlet is zeer persoonlijk en met oog voor detail. Door de kleinschaligheid is er ook de mogelijkheid om totale exclusiviteit te creëren. In een notendop biedt Merlet u:
- Prachtige locatie op slechts 45 min. rijden van Amsterdam
- Persoonlijke aandacht en oog voor detail
- Ruime parkeergelegenheid
- Diverse conferentieruimten en sfeervolle zalen voor private dining
- Inspirerende omgeving
- Culinair genieten

 

Contact
Wanneer mogen wij ú begroeten? Laat ons uw wensen weten door het informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
't Oude Raadhuisje 36 10 10 10
Duinblick 80 30 70 60
De pastorale 40 16 24 22
De Zanderij 85 36 100 40
Worstmakerij 60 24 50 24
Tuinzaal 40 16 16 16
Lounge 120 50 150 80

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie

foto's van deze locatie

Restaurant Hotel Merlet
Merlet
Lounge
Grand Café Bourgogne
Pastorale zaal
Grand Café Bourgogne
Tuinzaal
Zanderijzaal
Oude Raadhuisje
Uitzicht Merlet
Standaard kamer
Standaard kamer
Themasuite
Restaurant Merlet
  • Ligging: In het bos
  • Aantal personen: 0 - 200
  • Aantal ruimtes: 7
  • Overnachten: ja
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 50
  • Exclusief te huren: ja