Inspirerende Locaties | Rotterdam Meetings

printversie

Rotterdam Meetings

Halvemaanpassage 76
3011 DL  Rotterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Rotterdam Meetings:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Studio's en lofts

Rotterdam Meetings

De vergaderlocatie van Rotterdam Meetings ligt in het hartje van het hippe Rotterdam aan de chique winkelstraat De Meent en direct achter het monumentale Stadhuis en heeft een panoramisch uitzicht op de skyline.

 

Soms moet je even weg uit je alledaagse routine om je uitdaging van een andere kant te bekijken. Soms heb je behoefte aan wat speelruimte om samen tot nieuwe ideeën te komen. Soms moet je direct een verpletterende indruk maken om de deal te sluiten. Een externe vergaderruimte – weg van je dagelijkse kantooromgeving – maakt dan het verschil. Het penthouse is uitermate geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, strategiedagen, heidesessies, teambuildingdagen, kickoff meetings en trainingen tot 12 personen. We zijn er trots op een aantal toonaangevende bedrijven tot onze (terugkerende) klantenkring te mogen rekenen.

 

Penthouse

Het penthouse bestaat uit twee verdiepingen en huur je altijd exclusief voor jouw gezelschap. Op de benedenverdieping is de entree, toilet en garderobe. De bovenverdieping van ca. 120 m2 heeft uit twee ruime zithoeken, een lange vergadertafel en een kookeiland. Je kunt aan de vergadertafel met 10-12 personen in zittende opstelling terecht, maar gebruik gerust ook de rest van de verdieping, bijvoorbeeld als breakout ruimte om de deelnemers in kleinere groepjes aan een opdracht te laten werken. Aan de bovenverdieping ligt een groot terras met prachtig uitzicht op de stad, dat bij mooi weer ook als breakout ruimte gebruikt kan worden of om na te borrelen na een productieve dag!

 

Als vanzelfsprekend beschikken wij over de basis vergaderfaciliteiten van flip-over, post-its en stiften, maar nog leuker is het om de verdiepingshoge ramen als canvas te gebruiken met speciale stiften. Hiermee combineer je het unieke uitzicht met jouw schetsen, grafieken en bullit points! Voor digitale presentaties zetten we een 55 inch televisiescherm voor je neer dat draadloos via Airplay (Apple only) of bedraad via een HDMI kabel op jouw laptop kan worden aangesloten. Geluid spelen we af over ons Sonos systeem met stereo kwaliteit. Wifi is een basisbehoefte: jouw emails, films en webpagina’s komen daarom met 150 MB/s binnen op je device.

 

Op onze high-end locatie zal het je aan niets ontbreken. Je wordt hartelijk ontvangen en tijdens je verblijf bijgestaan door onze gastheer. Hij verzorgt voor jouw gezelschap de catering en lunch en kan waar nodig technische ondersteuning bieden. Is de gastheer even niet nodig? Dan trekt hij zich terug naar de benedenverdieping en heb je totale privacy.

 

Het Timmerhuis

Het Timmerhuis is een historisch stadstimmerhuis, dat uitgebreid is met een hypermodern glas- en staalwerk van Neerlands meesterarchitect Rem Koolhaas. Op de bovenste verdieping bevindt zich dit prachtige penthouse met enorme ramen van vloer tot plafond en van links tot rechts, die je een adembenemend uitzicht geven over de kosmopolitische skyline van Rotterdam.

 

Parkeren nabij de locatie, Parkeergarage wtc-Beursplein Rotterdam.

 

Contact

Heb je nog vragen of wil je misschien een keer komen bezichtigen voordat je boekt? Dat kan! Mail ons voor een afspraak. Voor meer informatie kan je ons ook bellen.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Penthouse 150 12 12 12

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie

foto's van deze locatie

Rotterdam Meetings
Vergadertafel
Terras bij mooi weer beschikbaar
Uitzicht op de Markthal
Sfeerbeeld
Keuken
Terras
Timmerhuis
Sfeerbeeld
Vergaderen voor 10-12pers
Veel licht
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 1 - 12
  • Aantal ruimtes: 1
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: 300
  • Exclusief te huren: ja