Inspirerende Locaties | The Green Temple @ The Conscious Club

printversie

The Green Temple @ The Conscious Club

Lauriergracht 142
1016 RT  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over The Green Temple @ The Conscious Club:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Pak- en herenhuizen, Industriële locaties

The Green Temple @ The Conscious Club

The Green Temple @ The Conscious Club, een stadsoase van 300m2 in het centrum van Amsterdam


The Green Temple is gevestigd in The Conscious Club, de showcase van de nieuwe duurzame toekomst. The Conscious Club is het eerste publieke klimaatneutrale grachtenpand van Amsterdam, met veel liefde is de oude chocolade fabriek aan de Lauriergracht helemaal duurzaam verbouwd. Zo maken we gebruik van een super high-tech klimaatsysteem, staat het dak vol met zonnepanelen en hebben we alleen maar met natuurvriendelijke producten gewerkt om deze stadsoase in te richten. Niet alleen een bewust design maar ook eentje met een ziel door de grote hoeveelheid antieke details en elementen met een mooi verhaal.

 

Relax, it's The Conscious Club

Op het moment dat je The Conscious Club binnen loopt, waan je je even in een andere wereld. De ontspannen en gemoedelijke sfeer is door het hele pand te voelen.

 

Café/Living

Wij verwelkomen al onze klanten in de fijne huiselijke entree. Dit heeft een eigentijds design met veel antieke elementen, van Indiaas altaar, tot Perzisch tapijt. De mooie imposante deuren zijn uit 1800 en in de wc vind je een prachtige collectie antieke originele Hollandse witjes uit 1600 terug. De missie in de keuken is simpel: het serveren van heerlijk, huisgemaakt, vers, biologisch en vegetarisch eten. Wij verzorgen het graag voor u.

 

The Green Temple

Het groen in The Green Temple is niet te missen! Deze fantastische ruimte van 90m2 is omringd door planten en heeft een prachtige grote groene wand. 
Onze groene wand zorgt ervoor dat VOC (schadelijke stofdeeltjes) en CO2 met 100% worden weggenomen en vervangen worden met O2 (zuurstof). Dat betekent voor u altijd een energieke bijeenkomst!

We hebben onze tafels zelf gemaakt van de oude vloerdelen uit de beroemde Amsterdamse Westertoren. Het is hetzelfde eikenhout uit 1700 waar ze vroeger de V.O.C. schepen mee bouwden. Je kunt dit hout ook nog terugvinden in het plafond van verschillende Nederlandse kerken, waaronder de Oudekerk in Amsterdam.


De antieke glazen deuren die als afscheiding van de ruimte dienen zijn uit de 19e eeuw, wat een echte unieke uitstraling geeft aan de ruimte.

The Green Temple wordt Plug & Play opgeleverd en is standaard uitgerust met een Full HD Beamer, Mix 8 mengpaneel, Sonos systeem, audio systeem, flip-over, markers & post-its.


Zen Hall

Onze Zen Hall wordt gebruikt voor het dagelijkse lesprogramma van The Conscious Club die in de ochtend en in de avond plaats vinden. Tussendoor is deze ruimte te boeken als de perfecte break-out room of als kleine meeting space. Een fijne lichte ruimte omringd door ramen en omgeven door hangplanten, zoals de naam al doet vermoeden is dit een waar zen-paradijs van 77m2.

 

Parkeren

Midden in het centrum en toch onbezorgd parkeren bij de grote parkeergarage Q-park op 450 meter afstand. De locatie is ook per boot heel goed te bereiken en is ook ideaal om te combineren met een dagje uit op het water.

 

Dit alles maakt The Green Temple @ The Conscious Club de plek bij uitstek voor een succesvolle business meeting, presentatie, workshop, training, persevenement, receptie of private dinner. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

 

 

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
The Green Temple 90 40 100 80
Zen Hall 77 20 30 20

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie
Press Event Impression Press Event Impression

foto's van deze locatie

The Green Temple @ The Conscious Club
The Entrance
The Green Temple
Cafe Area
The Green Temple
The Green Temple
The Green Temple
Hallway
The Green Temple
The Green Temple
Food
The Green Temple
The Green Temple
Presentation
Training in The Green Temple
The Green Temple
Press Event
Organic Lunch
Organic Bites
Organic Bites
Hallway
Organic Bites
The Green Temple
Green Smoothies
Welcome
Entrance
Zen Hall
Zen Hall
Zen Hall
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum
  • Aantal personen: 1 - 150
  • Aantal ruimtes: 2
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: 0
  • Exclusief te huren: ja