Inspirerende Locaties | Vondelpark3 BV

printversie

Vondelpark3 BV

Vondelpark 3
1071 AA  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Vondelpark3 BV:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Buitenlocaties, Villa's en landhuizen, Restaurants

Vondelpark3 BV

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3, het nieuwe restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen.

Na een grondige renovatie van anderhalf jaar is het pand in maart 2014 heropend voor publiek! Vanaf dat moment draagt het Rijksmonument de naam VondelCS en wordt het een plek waar makers en liefhebbers van cultuur en opinie in de media elkaar ontmoeten. Vroeger en nu, eigenlijk is er niet zoveel veranderd. VondelCS en Vondelpark3 zijn plekken waar we vernieuwen met een knipoog naar het verleden.

 

Vondelpark3 maakt voor evenementen gebruik van de televisiestudio’s van VondelCS, het nieuwe AVROTROS-verenigingshuis waar werkelijk alles om media, cultuur en opinie draait. Van televisie-opnames tot live-optredens voor de radio en van voorstellingen tot concerten: VondelCS is hét mediahuis van Amsterdam!

Buiten de programmering zijn de zalen van VondelCS beschikbaar voor evenementen. Wilt u een workshop geven in een omgeving met multimediale insteek? Wilt u borrelen in een pand waar praktisch alles om radio en televisie draait? Graag bespreken wij telefonisch met u hoe uw event optimaal gecombineerd kan worden met de culturele missie van VondelCS!

 

Facilititeiten
Het mediahuis heeft u veel te bieden op het gebied van radio-, tv- en internetuitzendingen. VondelCS beschikt over allerlei faciliteiten op audiovisueel gebied; van presentaties met grote LED-schermen tot geluidsopstellingen voor concerten. Er liggen podiumdelen, hangen speciale gordijnen voor een geluiddicht niveau en staan kleed- en visagiekamers tot uw beschikking. Wat te denken van interessante sprekers uit de wereld van radio en televisie? Inderdaad, VondelCS heeft allerlei unieke faciliteiten die met ieder type evenement gematcht kunnen worden.

 

Parkeermogelijkheden 

Buiten het centrum parkeren
Indien u met de auto naar Vondelpark3 komt, raden wij u aan buiten het stadscentrum te parkeren en het openbaar vervoer te
nemen naar het centrum. Dit is voordelig mogelijk in de parkeergarage van de Olympic Experience, waar u 8,00 euro betaalt voor 24 uur (inclusief vijf tickets voor het openbaar vervoer van Amsterdam). Vanuit hier kunt u met de bus (lijnen 170 en 172) of de tram (lijnen 16 en 24) naar het Museumplein of het Leidseplein.


In het centrum parkeren
Indien u ervoor kiest om met uw auto het centrum van Amsterdam in te gaan, kunt u parkeren in parkeergarages het Byzantium en onder het Museumplein. Deze parkeergarages zijn op loopafstand van Vondelpark3, maar hebben een hoog uurtarief.
Parkeerplekken kunnen niet gereserveerd worden, wel kunt u de QPark app downloaden om te zien waar er parkeergelegenheid beschikbaar is. Op de volgende pagina vindt u een kaart waarop beide parkeergarages staan aangegeven.

 

Contact
Naast de prachtige locatie en de multimediale mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van evenementen voor Vondelpark3. Als geïnteresseerde heeft u contact met het Salesteam op het hoofdkantoor, dat u vanaf het initiële contact alle zorg uit handen neemt. Of het nu gaat om een kleine eenvoudige workshop of om maatwerk voor een grote groep gasten, voor ieder type event heeft het Salesteam een passende locatie en invulling.

 

Vraag een offerte aan door het informatieformulier in te vullen, we zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Studio A 112 60 100 150
Studio B 114 60 100 150
Mediabar 86
Media Atelier 50 50 80
Franse Kamer 61 25 35 60
Terras A 100 40
Terras B 100 40
Wintertuin A 35 26
Wintertuin B 35 26

360 graden tour

Kaart

foto's van deze locatie

Vondelpark3 BV
Terras
Restaurant
Restaurant
Terras
Wintertuin
Wintertuin
Franse kamer
Media Atelier
Event
Studio A
Studio A
Studio B
Media bar
Vondelpark3 in de avond
Vondelpark3
Vondelpark3
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 25 - 170
  • Aantal ruimtes: 6
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja