Beleid beoordelingen

Beoordelingen beleid

  • Opdrachtgevers die een evenement hebben georganiseerd bij een specifieke locatie kunnen na het plaatsvinden van het evenement op de betreffende locatie, een beoordeling schrijven over hun ervaring.
  • Het is uitsluitend mogelijk om een beoordeling te schrijven indien het evenement heeft plaatsgevonden op de betreffende locatie. Indien niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, wordt de beoordeling door High Profile Locaties verwijderd. 
  • Na het schrijven van een beoordeling, dient de beoordeling bevestigd te worden via de ontvangen e-mail. Daarna wordt de beoordeling gepubliceerd.
  • Alle beoordelingen worden gecontroleerd door High Profile Locaties. Indien High Profile Locaties twijfelt aan de echtheid van de beoordeling, wordt contact opgenomen met de opdrachtgever en de locatie om te verifiëren of het evenement heeft plaatsgevonden. 
  • Het is niet toegestaan om medewerkers van locaties met naam af te vallen in een beoordeling. De naam van de betreffende medewerker wordt verwijderd door High Profile Locaties. 
  • Hoe komt het gemiddelde cijfer tot stand? Wanneer een locatie beoordeeld wordt op de websites locaties.nl, toptrouwlocaties.nl en inspirerendelocaties.nl, wordt er aan elke beoordelingscategorie, zoals 'eten/drinken' of 'prijs/kwaliteit verhouding', een score toegekend. Per categorie wordt een gemiddelde berekend. Dit gemiddelde wordt berekend op basis van alle geplaatste beoordelingen op locaties.nl, inspirerendelocaties.nl en toptrouwlocaties.nl. Het gemiddelde cijfer per locatie betreft het gemiddelde van de gemiddelde categoriecijfers.