Inspirerende Locaties | Bij Aaltje aan de Linie

printversie

Bij Aaltje aan de Linie

Zegheweg 49
3931 MR  Woudenberg Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Bij Aaltje aan de Linie:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boerderijen, hoeves en molens, Buitenlocaties

Bij Aaltje aan de Linie

Uw vergadering, training, workshop of meeting op een verrassende & inspirerende vergaderlocatie?

Op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u Bij Aaltje aan de Linie aan het juiste adres. In onze sfeervolle vergaderzaal voelt iedereen zich al snel thuis. Met uitzicht op de koeien, de weilanden en de historische Grebbelinie. Tussendoor even wat frisse boeren buitenlucht opsnuiven en iedereen kan er weer tegen. Dat vergadert wel zo lekker! Bij Bij Aaltje aan de Linie is het mogelijk om plenair te vergaderen, maar er is ook voldoende mogelijkheid om in groepjes te werken.

Sfeervol en huiselijke vergaderlocatie Bij Aaltje aan de Linie

De vergaderzaal zelf is sfeervol ingericht met een bar en een houtkachel. Er is een goede, dimbare verlichting en de opstelling van de zaal is flexibel. U kunt gratis gebruik maken van wifi en een flip-over. Een beamer en scherm zijn altijd beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. Tip: combineer uw vergadering of training met een energieke vergaderbreak!

Onze vergaderlocatie is centraal gelegen in hartje Nederland!

Bij Aaltje aan de Linie is centraal gelegen op 10 minuten rijden van de A12 en de A28. Bij Aaltje aan de Linie ligt in de plaats Woudenberg, op ca. 8 kilometer van Amersfoort. Hartje Nederland, en toch helemaal weg van de drukte. Een landweggetje, weilanden, koeien. Een ideale omgeving om rustig te kunnen vergaderen.

Gratis parkeren Bij Aaltje

Er is een ruime parkeergelegenheid bij Bij Aaltje aan de Linie en parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: Neem buslijn 80 en stap uit bij halte Pothbrug. Loop nu over het fietspad langs het Valleikanaal, zo dat u het kanaal aan uw linkerhand heeft. Steek het kanaal over bij de eerste brug. Volg het pad naar beneden en u arriveert bij Bij Aaltje aan de Linie. Dit is een wandeling van ongeveer 1,5 km.

Vergaderen en eten in Woudenberg

Bij een geslaagde training of vergadering is goed eten en drinken onmisbaar. Daar besteden we dan ook alle aandacht aan. Natuurlijk zorgen we dat er verse koffie en thee klaarstaat. Voor de liefhebbers met échte opgeklopte melk, voor een boerencappuccino. Koffie met vers gemalen bonen uit het Jura espresso-apparaat is de hele dag vrij beschikbaar.

Lunch
Heerlijk verse, goed belegde broodjes met kaas, vleeswaren uit de streek, brie, eiersalade en nog veel meer. Een kop huisgemaakte groentesoep met groenten uit eigen tuin en vlees van eigen vee, een glas melk, karnemelk of vruchtensap en lekker stuk fruit maken de lunch helemaal compleet. Om de middagdip te bestrijden kunnen we zorgen voor een versnapering. Lekker zoet met chocolade of juist een hartige boerenborrelhap.

Diner
Ook het diner kunnen we voor u verzorgen. Heerlijke buffetten voor groepen van minimaal 15 personen (met uitzondering van de ‘groene’ buffetten). Zit er niets voor je tussen of heb je andere ideeën? Wij denken graag even mee en kunnen bijna altijd wel een buffet ‘op maat’ voor je samenstellen!

Teamuitje of vergaderbreak Bij Aaltje!

Een sterke combinatie: effectief vergaderen en een ontspannen activiteit. Na of tijdens een meeting of een zakelijke bijeenkomst kun je Bij Aaltje ontspannen. Werken aan de onderlinge teamspirit, actief en sportief of met slimme spellen, de frisse boeren buitenlucht geeft nieuwe energie. Boerensport, FrisbeeGolf, QR speurtocht, wij hebben vele mogelijkheden.

NIEUW! Escaperoom Aaltjes Advocatuur

Onze escaperoom is een unieke ervaring die je samen met je collega’s beleeft. Door slim na te denken en met teamwork los je diverse raadsels, puzzels en breinbrekers op. Een wereld vol verborgen raadsels en creatieve oplossingen. Dat komt de teamspirit zeker ten goede! Lukt het jullie om het recept compleet te krijgen?

Contact

Neem contact met ons op via het informatieformulier en wij laten u graag weten wat er allemaal mogelijk is op onze veelzijdige locatie!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Boerenzwaluw 112 25 50 100
Ijsvogel 144 30 75 100

Kaart

foto's van deze locatie

Bij Aaltje aan de Linie
ongedwongen overleggen
Presentatie opstelling
brainstorm opstelling
vergaderen / presenteren
De hele dag door koffie
vergaderen met uitzicht op de koeien
overheerlijke lunch
Nog even na borrelen
de koeienstal van de andere kant
Vergaderen in de BoerenZwaluw
Overdekt terras bij de Boerenzwaluw
De koeien  zorgen voor inspiratie
  • Ligging: Landelijk gelegen
  • Aantal personen: 2 - 100
  • Aantal ruimtes: 2
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: ja
  • Aantal parkeerplaatsen: 50
  • Exclusief te huren: ja