Inspirerende Locaties | Bleyenberg

printversie

Bleyenberg

Grote Markt 10
2511 BG  Den Haag Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Bleyenberg:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Restaurants, Industriële locaties

Bleyenberg

Bleyenberg in Den Haag de geschiedenis, de sporen van vroeger, maken het pand tot wat het nu is. Een instituut.

 

Daarom is Bleyenberg doordrenkt met referenties naar het roemruchte verleden. Zo zijn de verschillende onderdelen vernoemd naar de functies die ze vroeger hadden. Het restaurant heet De Kantine van Bleyenberg, de meeting spaces worden Het Kantoor van Bleyenberg genoemd, voor de rooftopbar ga je naar Het Dak van Bleyenberg - en de nachtclub noemen we Het Magazijn van Bleyenberg. Ook in het interieur kan de historie je niet ontgaan. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een bronzen borstbeeld van John Bleyenberg, de oude bedrijfsleider van de Kwantum. John - en zijn vrouw Anneke - hebben daarnaast hun eigen plekje aan de bar.

 

Het Kantoor

Verdeeld over de 1e en 2e verdieping vind je het zakelijke gedeelte van Bleyenberg: de meeting spaces, oftewel Het Kantoor. Op de 1e etage is de 320 m2 ingedeeld in een ontvangstruimte en 3 vergaderruimten met plaats voor max. 50 gasten. Deze ruimtes zijn stijlvol en inspirerend ingericht. Met hun hoge plafonds, eigen keuken met Nespresso apparaat en koelkast zijn de ruimtes uitermate geschikt voor creatieve en inspirerende sessies.

 

De 2e verdieping is een grote open ruimte, gericht op grotere groepen tot 175 personen; voor conferenties, private dining, workshops en presentaties. De etage biedt een waanzinnig uitzicht op de Prinsegracht, het horecaplein van de Grote Markt en de Grote Marktstraat. De ruimte heeft een eigen zitgedeelte en beschikt tevens over een volledig eigen bar (inclusief tap) zodat ook na afloop een goeie borrel plaats kan vinden.

 

De Cortenbach

Grootte: 54m2
Aantal personen: max. 12


De ruimte van 54m2 heeft een ruime zithoek – met een floating divan als absolute eye-catcher. Aan de achterzijde vind je het vergadergedeelte met een scherm en vaste tafel voor 12 personen. Aan de voorzijde heb je prachtig uitzicht over de Grote Markt. Dankzij de grote ramen komt er een overvloed aan daglicht binnen. Dit, in combinatie met de stijlvolle huiselijke inrichting, creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessies, maar zeker ook voor private dinner parties.

 

De Martinus

Grootte: 185 m2
Aantal personen: max. 175


De 2e verdieping is een grote open ruimte, gericht op grotere groepen tot 175 personen; voor conferenties, workshops en presentaties maar ook voor borrels, recepties en private dining. De etage biedt een waanzinnig uitzicht op de Prinsegracht, het horecaplein van de Grote Markt en de Grote Marktstraat. Projectiemogelijkheid en geluidssysteem is aanwezig, evenals een prachtige vaste bar voor uitgifte van dranken. Ook is er een eigen garderobe aanwezig.

 

De Dagsooy

Grootte: 37m2
Aantal personen: max. 22


Eveneens aan de voorzijde hebben we nog een grote ruimte van 37m2. Door de grote raampartijen kijk je op de Grote Markt en komt er een overvloed aan licht binnen. De ruimte is gevuld met een originele vintage Eames tafel, welke een maximale (board room)capaciteit heeft van 22 personen. Hoewel de ruimte lekker ruim aanvoelt, heeft het toch een heel knusse, huiselijke sfeer. Het perfecte decor voor inspirerende sessies en vergaderingen met kleinere groepen. Alle benodigde workshopmaterialen en audiovisuele apparatuur zijn aanwezig. Daarnaast is de ruimte ook zeer geschikt voor private dining.

 

De Cappon

Grootte: 65m2
Aantal personen: max. 50


Het hoge plafond en de grote ramen, uitkijkend op de Lutherse Kerk, vormen een inspirerend decor voor congressen, vergaderingen en brainstormsessies. De ruimte heeft een oppervlakte van 65m2 en is daarmee de grootste op de 1e verdieping. In boardroomopstelling biedt de ruimte plaats aan 28 personen, en tot 50 personen in theateropstelling. De ruimte is perfect voor workshops en diners. Een veelzijdige meeting space, voor grotere groepen, maar ook voor een kleinere setting zeer geschikt.

 

Het Dak

Grootte: 160m2
Aantal personen: max. 40


Een bijzondere meeting op de rol? Trakteer uw gasten en uzelf op een unieke ervaring in onze meeting space Het Dak. In de winterperiode (1 oktober - 31 maart) is Het Dak van Bleyenberg (3e etage) beschikbaar als exclusieve boardroom voor meetings. Als dat niet inspirerend is...

 

De Kantine

Op de begane grond bevindt zich het bruisende hart van Bleyenberg: De Kantine. De hoge plafonds, enorme raampartijen en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen ambiance. Je kunt hier terecht voor koffie, ontbijt, lunch, diner en drankjes aan de bar. De vele verschillende spots en zitplekken dragen bij aan de levendige sfeer. 

 

Het Dak

Het Dak Bleyenberg heeft de eer om de allereerste, echte rooftopbar van Den Haag te openen. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de binnenstad. Voorzien van een cocktailbar en een kleine keuken is dit dé plek om na een drukke werkdag heerlijk te genieten van een cocktail. Het dakterras is voor de helft van de 320 m² overdekt, zodat deze ook in de winter goed toegankelijk is. De andere helft is open, maar zal ook verwarmd worden op de frissere dagen.

 

De Kelder 

In de kelder van Bleyenberg, waar Kwantum vroeger haar magazijn had, bevindt zich een intieme club: Het Magazijn. Iedere donderdag en vrijdag gaat het om muziek van hoge kwaliteit, vrijheid, gelijkheid en anonimiteit. Het is dé plek in Den Haag zijn voor een intense muziekbeleving waar iedereen zich thuis kan voelen.

Daarnaast is De Kelder van Bleyenberg ook te gebruiken voor ontvangsten, borrels en feesten. Er is een vaste DJ booth en bar aanwezig en de ruimte kan in de elke gewenste sfeer worden gebracht.

 

Bereikbaarheid

Bleyenberg is uitstekend bereikbaar met het OV vanwege een metro/tramhalte voor de deur. Vanaf Den Haag Centraal station is het 5 minuten met de tram of 15 minuten lopen. Mocht u toch met de auto komen dan hebben wij drie Q-Park parkeergarages binnen 50 meter van ons pand. 

 

Contact

Gezellig als u ook komt! Stuur een mail voor meer informatie.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
De Cappon 65 20 50 32
De Dagsooy 37 22 22 22
De Cortenbach 54 12 12 12
De Martinus 185 60 120 80
Het Dak 160 20 40 20

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie
Rondleiding De Cortenbach Rondleiding De Cortenbach
Rondleiding De Cappon Rondleiding De Cappon
De Rondleiding De Dagsooy De Rondleiding De Dagsooy

foto's van deze locatie

Bleyenberg
De Cortenbach
De Cortenbach
De Cortenbach
De Cappon
De Cappon
De Cappon
De Dagsooy
De Dagsooy
De Martinus
De Martinus
Het Dak
Het Dak
  • Ligging: In stadscentrum
  • Aantal personen: 8 - 175
  • Aantal ruimtes: 4
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: ja