Peter's Bistro

  • person_pinCapaciteit2-140 personen
  • meeting_room5 ruimtes

Over

Peter's Bistro in Utrecht is zeer geschikt voor het geven van feesten, recepties en zakelijkemeetings, met vanuit de bovenverdieping uitzicht op de beroemde Dom toren.

Vergaderen
Een vergadering bij Peter's Bistro betekent vergaderen in een natuurrijke omgeving met uitzicht over de vijver en de skyline van Utrecht.

Boven ons restaurant hebben wij een hele verdieping beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen tot 100 personen. De vergaderruimte is op te delen in twee kleinere vergaderzalen voor gezelschappen tot 30 en 50 personen.

We inventariseren de gewenste vergaderopstelling en de nodige audiovisuele middelen. Ons personeel staat zowel voor, tijdens als na de vergadering tot uw beschikking. Geef aan hoe u het wilt hebben en wij zorgen dat alles netjes voor u klaar staat.

Restaurant met verwarmd terras
De combinatie van heerlijke gerechten, begeleid door wijnen uit alle windstreken, staat garant voor een gezellig avondje dineren. Met een bootje naar uw tafel gebracht worden om op het drijvende terras te eten, zorgt voor een aparte culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten.
Uiteraard kunt u ook voor grote (besloten) diners bij ons terecht.

Midden in het Griftpark, net buiten het centrum van Utrecht, genieten van gastvrijheid vanaf ons vernieuwde terras met verwarming is het ook bij iets minder warme dagen goed vertoeven. Uw kunt dan met een glas rosé lekker genieten van het uit zich dat het park uw bied.

Bereikbaarheid en Parkeren
Met een goede bereikbaarheid vanaf de A27 afslag veemarkt en met goede parkeer gelegenheid met parkeerplaatsen in het park en een parkeergarage op nog geen 5 minuten lopen van het restaurant. Is dit een mooie en goede gelegenheid voor wat dan ook.

Openingstijden vanaf 12.00 ( ook op zaterdag en zondag)

Contact
Neem contact met ons om de mogelijkheden voor u te bespreken!
Dit kan telefonisch, via de e-mail of vul het informatieformulier.

Keijzer
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Keijzer
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving