search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  Sapor smaakpaviljoen

  • person_pin10-50 personen
  • styleHuiselijk & Modern design
  • meeting_room1 ruimte

  Over

  De persoonlijke touch in een oase van rust

  In het fraaie buitengebied van Valkenswaard, deel uitmakend van Natuurpoort De Malpie, vind je Sapor Smaakpaviljoen. Pim en Yolanda Tazelaar ontvangen er hun gasten in een idyllische omgeving en exclusieve sfeer. Rust, intimiteit en hun unieke persoonlijke aanpak staan centraal.

  Kookliefhebbers, al dan niet in clubverband, weten al jaren de weg naar Sapor te vinden. Vaste culinaire clubs koken er de sterren van de hemel en daarnaast verzorgt Sapor workshops, onder deskundige begeleiding, voor elk gezelschap dat zich een dag of avond lang als keukenbrigade wil manifesteren. Sapor heeft daarmee een stevige reputatie opgebouwd als een gastvrij culinair centrum.

  Maar er is meer. Natuurlijk is er meer.

  Sapor is de locatie bij uitstek voor zakelijke groepsactiviteiten. Sapor is geen zalencentrum, maar het biedt mooie, sfeervolle ruimten voor een lunch of een vergadering. Het is een prachtige uitvalsbasis voor een heidag, een wandeling, een teambijeenkomst of brainstormsessie. De nauwe samenwerking met een outdoor-leisurebedrijf maakt het bovendien mogelijk om ook sportieve elementen aan het programma toe te voegen. En als de gasten een combinatie willen maken met een diner of kookworkshop, dan kan dat natuurlijk ook.

  Sapor Smaakpaviljoen is een oase van rust, aan de rand van een fraai natuurgebied, maar met reuring dichtbij: het levendige centrum van Valkenswaard ligt direct binnen handbereik.

  Toch is het vooral de exclusiviteit die Sapor zo bijzonder maakt. “Onze gasten weten dat we er alleen voor hen zijn”, aldus Pim. “Zijn zij eenmaal binnen, dan gaat de poort dicht. Er lopen hier geen groepen door elkaar, wij ontvangen niet meerdere gezelschappen tegelijk”.

  “Wij richten onze aandacht volledig op de gasten van het moment. We leggen ze in de watten met persoonlijke aandacht en met exact op hun wensen toegespitste service. Dat is zoals wij het willen, maar veel belangrijker: dat is ook precies zoals zij het willen”.

  Sapor Smaakpaviljoen. Kom het ervaren. Kom het proeven.

  Algemene faciliteiten
  • deckTerras
  • outdoor_gardenTuin
  Pim TazelaarEigenaar
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Pim TazelaarEigenaar
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving