Congres- en vergadercentrum In de Driehoek

  • person_pinCapaciteit3-130 personen
  • meeting_room6 ruimtes

Over

Congres-en vergaderlocatie In de Driehoek is een kleinschalig, goed bereikbaar vergadercentrum in het hart van Utrecht. Onderdeel van het centrum is de historische Gertrudiskapel met vele middeleeuwse details. Daarnaast beschikt het over moderne vergaderzalen.

De zalen zijn zeer geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties als recepties, feestelijke lunches en diners. 
De Gertrudiskapel heeft de status van een Europees Monument en bevat onder meer vele historische schilderijen

Historie
De Gertrudiskapel diende tot 1914 als kerk en hoe die er toen uitzag is te zien op een schilderij van Johannes Steffelaar van 1896. Dit schilderij is nog steeds te zien in het huidige congres- en vergadercentrum. De kerk werd verlaten door de ingebruikneming van de nieuwe kathedrale kerk. In 1928 werd het Oud-Katholiek Museum erin gevestigd. Dit vertrok in 1968 naar het tegenwoordige Catharijneconvent, waar het een eigen afdeling heeft. Een ingrijpende restauratie werd in de negentiger jaren van de vorige eeuw uitgevoerd, waarbij de kapel de Europa Nostra Award verwierf, een prijs voor (behoud van) cultureel erfgoed. Sinds 1992 is de Gertrudiskapel het historische pronkjuweel van congres-en vergadercentrum In de Driehoek.

Contact
Centraler in Utrecht kan niet.... In de Driehoek bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal. Parkeren kunt u in Garage Springweg of Garage Rijnkade. Kom gerust een kijkje nemen en maak een afspraak met mevrouw Petra Hop.

Petra HopBedrijfsleiding
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Petra HopBedrijfsleiding
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving