search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  • lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • person_pinCapaciteit2-30 personen
  • meeting_room2 ruimtes

Over

“Nummer71” is een privé vergaderlocatie in Soesterberg waar u, als u dat wenst, als enige groep verblijft. Privacy van onze gasten en het voldoen aan de wensen van onze klant, in alle onopvallendheid, vinden wij van groot belang.

Eigenaren en van vergaderlocatie Nr71 zijn Michiel en Loes van Engelen.

Loes zorgt er samen met gastvrouw Ellen voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf bij Nr71. De  rietgedakte villa stamt uit 1929 en het ruime perceel waarop de villa is gebouwd biedt u de mogelijkheid even de benen te strekken tijdens uw verblijf.
Michiel draagt zorg voor de financiële kant van het bedrijf, acquisitie en klantcontact bij een aanvraag.

NR 71 ligt zeer centraal en is per auto, ov en fiets, makkelijk te bereiken, aan de Amersfoortsestraat 71 in Soesterberg, het geografisch hart van Nederland, ook wel de Wegh der Weegen genoemd.

Verse Koffie, thee en huisgemaakte taart, Vergaderlocatie NR 71, Al 10 jaar een unieke locatie voor een vergadersessie, centraal gelegen op 10 km van Utrecht en 3 km van Amersfoort en zeer goed bereikbaar met OV. Vergaderen, trainen, team builden of brainstormen in een warme, ongedwongen ambiance. Zomers vergader je lekker buiten op het volledig afschermde, riante buitenterrein, met ruime gratis parkeergelegenheid. In de winter verandert jouw heisessie in een haardsessie.Je heisessie of vergadering komt op deze huiselijke en sfeervolle locatie volledig tot zijn recht!

Op aanvraag staat de gehele bel-etage van het huis tot je beschikking, waardoor je in alle rust samen kunt zijn. De lange ervaring als kleinschalige- en privé- vergaderlocatie, stijlvolle inrichting, hygiëne, de persoonlijke sfeer, de gezonde gerechten en de tastbare historie van de rietgedekte villa uit 1929 maken NR 71 tot een unieke prive-vergaderlocatie in Utrecht, Amersfoort Soest en omgeving.

De zonnepanelen en de warmtepomp maken NR 71 bovendien ook een zeer duurzame locatie. Een persoonlijke en gastvrije benadering typeren de service van NR 71, komt je het ook ervaren?

NR 71 Prive vergaderlocatie-accomodatie, rietgedekte villa 1929, ruim bemeten perceel in het midden van het land, persoonlijke aandacht, in het groen, bij alle uitvalswegen en ov in de buurt, gratis parkeren, 14 parkeerplekken op eigen terrein, 1 oplaadpunt,  huisgemaakte lekkernijen, al 9 jaar zeer tevreden klanten, overnachten mogelijk in hotels heel dicht in de buurt. De zonnepanelen en de warmtepomp maken NR 71 bovendien ook een zeer duurzame locatie.

In overleg kunt u verschillende activiteiten in en rond nr71 organiseren. Een wandeling in de Soesterduinen of het Soester Hoogt.

VERGADERLOCATIE NR 71, BOEK NU! VOOR MEER INFORMATIE OVER PRIJZEN EN/ OF ANDERE INFO.
Ga naar onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Michiel EngelenOwner, marketing, planning, financien
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Michiel EngelenOwner, marketing, planning, financien
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving