search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.  Spaces Herengracht

  • person_pin1-45 personen
  • meeting_room6 ruimtes

  Over

  Vergaderen in een pand Space Herengracht Amsterdam, waar het bruist van de ideeën en ontwikkelingen. Een representatieve ruimte boeken voor een vergadering, presentatie of ander evenement? Spaces Business Club biedt vergaderruimtes op toplocaties voor groepen van 2 tot 120 personen.

  This is how we like to meet
  Het naar je werk gaan leuker maken, met dit idee opende de allereerste Spaces haar deuren precies tien jaar geleden in Amsterdam. Door een werkomgeving te creëren waar ondernemers, professionals en allerlei soorten bedrijven elkaar kunnen ontmoeten, kunnen zij elkaar versterken en samen nog succesvoller worden. Met niet alleen het aanbieden van werkplekken, maar ook bijzondere vergaderruimtes weet Spaces zich te onderscheiden. Als het op vergaderen aankomt zijn de mogelijkheden bij Spaces onbeperkt: onze meeting rooms bieden service, comfort, flexibiliteit en nog veel meer. Precies dat wat je nodig hebt om te bouwen aan je volgende succesverhaal.

  De Business Club van Spaces Herengracht, de eerste vestiging van Spaces, is nu al een gewilde locatie voor lezingen, netwerkborrels en vergaderingen. Spaces Herengracht is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Ook parkeren is geen probleem, want Spaces Herengracht heeft eigen parkeerplaatsen.

  Services
  Spaces biedt daarnaast tegen lage tarieven vele services aan, zoals reprodiensten, koeriersdiensten en een boodschappenservice. Deze diensten bieden wij aan volgens het 'pay what you use' principe: u betaalt alleen als u diensten afneemt. Bovendien heeft Spaces een eigen cateraar die verse, gezonde producten verwerkt in smakelijke gerechten, zodat u met nieuwe energie verder kunt met uw bijeenkomst.

  Contact
  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met ons op.

  Maisie LimTeammanager meeting & events
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Maisie LimTeammanager meeting & events
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving