search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.







  Suite Hotel Pincoffs

  • person_pin2-25 personen
  • meeting_room4 ruimtes

  Over

  Op de kade aan het water op de Kop van Zuid in Rotterdam ligt boutiquehotel Pincoffs.
  Het rijksmonument is omringd door het water van de pittoreske oude havens en de Nieuwe Maas en biedt uitzicht op de boeiende skyline van de stad.

  Hotel Pincoffs is gevestigd is een gerestaureerd douanekantoor in het Entrepothaven-gebied. Het beschikt over 17 individueel ingerichte kamers en suites met een bijzondere inrichting en luxe uitrusting.
  De lounge-bar met haard, twee vergaderkamers, een ontbijtkamer en een terras bieden u een originele locatie voor meerdaagse bijeenkomst, training, workshop, brainstorm of vergadering in een aangenaam, informele sfeer. 

  Onze vergaderkamers staan bekend als inspirerende en comfortabele ontmoetingsplaatsen. In deze historische omgeving voelen u en uw team zich snel thuis. Wij bieden twee verschillende kamers:

  Stijlkamer voorzijde hotel: boardroom met uitzicht op de Erasmusbrug, de oude havens en de rivier. 
  Studio achterzijde hotel : multifunctionele ruimte met uniek gevoel van vrijheid. Grenzend aan de patio.

  Onze specialiteiten:

  Door kleinschaligheid altijd gevoel van exclusiviteit
  Hartverwarmende, persoonlijke service
  Meerdaagse meetings. Check onze Urban Hei-sessies
  Up-to-date apparatuur
  Hulp bij installeren en presenteren
  Scherpe prijzen
  Duurzame producten
  Green Key Gold gecertificeerd. Groen met een Glimlach is ons motto
  Parking aanwezig
  Gratis boom
  Voor elk gezelschap dat bij ons duurzaam vergadert, planten wij een boom via het Hotels for Trees-programma. Helemaal gratis. Het motto voor ons duurzame beleid is niet voor niets Groen met een Glimlach. 

  De ligging maakt ons boutiquehotel bijzonder geschikt voor meerdaagse vergaderingen. Pincoffs is gevestigd tussen de oude Binnenhaven/ Entrepothaven en de rivier de Nieuwe Maas. 
  In deze omgeving kunt u perfect wandelen tussen de architectuur en de highlights van Rotterdam, zoals de Markthal, De Rotterdam, de Erasmusbrug, de Hefbrug, Katendrecht, Wilhelminapier. Alles is op loopafstand. 

  Jachthaven
  De jachthaven naast ons hotel biedt vele mogelijkheden om van uw meeting een uitstapje te maken dat niemand vergeet. Check onze Business breaks. U kunt denken aan een rit met de Watertaxi, een rondvaart of spannende rib adventure. 
  En wilt u een keer iets anders dan aan een tafel zitten? Onze ruimtes zijn flexibel. Bij ons kunt u terecht voor advies-op-maat. De inrichting van de Studio kan zowel formeel als informeel zijn. 

  Zoekt u een exclusieve locatie met een persoonlijke service? Wilt u als organisatie worden ontzorgd? Neem dan contact op met ons team. 

  Edwin Van der MeijdeEigenaar
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Edwin Van der MeijdeEigenaar
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving