search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  The Tire Station

  • person_pin1-100 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Where organic ideas grow.
  De vergaderzalen en eventlocaties van The Tire Station zijn onderdeel van de duurzame hotelketen Conscious Hotels in Amsterdam. Het hotel draait op groene energie, maakt gebruik van duurzame materialen en serveert biologische lunch en diner.

  Vergaderen
  Vergaderruimtes 'The Wubbo' en 'The Studio' zijn gelegen op een steenworpafstand van het Vondelpark aan het eind van de Overtoom. Ga in de pauze heerlijk wandelen of neem de lunch mee het park in. Uniek aan deze locatie is dat het hotel makkeljk bereikbaar is vanaf de snelweg en over een privé parkeergarage beschikt. De moderne zalen hebben een sfeervol interieur en zijn geschikt voor meetings, productlanceringen, off-sites, teambuilding-oefeningen, presentaties.. you name it!

  Er is een pantry vol biologische frisdranken en een koffiemachine. Het enige dat je zelf moet regelen zijn de taartdiagrammen! Breid je meeting uit met verse breaks van onze eigen eco-patisserie Sticky Fingers, waarna je er weer vol nieuwe energie tegenaan kunt.

  - max. 45 personen
  - high-tech beamer projector en groot presentatie scherm
  - geluidsapparatuur
  - 55” LED-tv voor kleinere vergaderingen
  - 16m x 3m magnetische whiteboard wand om alle creatieve ideeën te visualiseren

  Café Moer
  Dit ruime restaurant zit onder één dak met The Tire Station en hier wordt de lunch geserveerd. Natuurlijk kan je de dag afsluiten met een borrel in de bar of een diner. Alle producten - ook de dranken - zijn biologisch! 

  Eco-patisserie Sticky Fingers
  Zoet- en zoutliefhebbers komen aan hun trekken bij eco-patisserie Sticky Fingers. De industriële ruimte die contrasteert met de zoete roze tegelwand, is te huur voor privé evenementen, borrels en baby showers.

  Contact
  Ben je geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust. Je bent bovendien altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

  Chantal Veliz SandovalManager Reservations
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Chantal Veliz SandovalManager Reservations
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving