Inspirerende Locaties | Moustaqbel Amsterdam

printversie

Moustaqbel Amsterdam

Bloemgracht 38H
1015 TK  Amsterdam Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Moustaqbel Amsterdam:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Pak- en herenhuizen, Studio's en lofts

Moustaqbel Amsterdam

Moustaqbel betekent “toekomst” in het Marokkaans Arabisch.

Verbeter de wereld door uw bijeenkomst te organiseren in een bijzondere ruimte in het hart van Amsterdam. Dat is simpel gezegd wat Moustaqbel Amsterdam kan bieden. De opbrengsten van deze locatie gaan volledig naar onze gelijknamige Stichting Moustaqbel in Marrakech. Moustaqbel runt daar een studentenhuis waar vijfenvijftig kansarme meiden uit geïsoleerde bergdorpen onder begeleiding wonen en studeren aan universiteit of hogeschool.

 

Ontvangst

Moustaqbel Amsterdam is door zijn rustieke ligging en intieme sfeer de ideale plek voor een vergadering, receptie of diner in de hoofdstad. Gelegen aan de charmante Bloemgracht, dichtbij parkeergelegenheid, is op de begane grond van een 17e eeuws grachtenpand een ruimte van 70 vierkante meter van alle gemakken voorzien. Naast een garderobe, een eigen entree en een prettige patio, heeft u de beschikking over wifi, flip-over, een beamer met scherm, een Sonos systeem en post-its en pennen in alle kleuren van de regenboog. 

 

Keuken

Huurt u onze locatie voor een vergadering of workshop dan verzorgen wij koffie, thee en koek of gebak. Voor lunch of diner kunt u kiezen uit een van onze vele cateraars. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u van advies voorzien. Daarnaast werken wij ook met Marokkaanse moeders die traditionele Marokkaanse gerechten voor u kunnen bereiden.

 

Uniek 

Door onze ruimte te huren steunt u onze gemotiveerde studentes die streven naar een beter bestaan. Dar Moustaqbel, letterlijk Arabisch voor “Huis van de Toekomst”, biedt deze studenten niet alleen een veilig thuis en gezonde voeding. Onderwijs staat centraal - wekelijks worden in onze studiezaal zo’n vijftien lesuren gegeven in de avonduren, variërend van Frans en Engels tot statistiek en computervaardigheid. Ook sport, persoonlijke ontwikkeling en kunst en cultuur vormen een vast onderdeel van elke week in het leven van onze studenten.

Kijk niet verder. Waar anders kunt u de wereld verbeteren terwijl u in alle rust met uw collega’s vergadert in het hart van Amsterdam? Dankzij uw brainstorm, presentatie, workshop, receptie of feest kunnen achtergestelde vrouwelijke studenten hoger onderwijs volgen. Kom daarom naar Moustaqbel, op steenworp afstand van de Westertoren.

 

Bereikbaarheid 

Dankzij de centrale ligging bent u met tram (13, 17), fiets, auto of boot snel op de plaats van bestemming. Parkeren kunt u onbezorgd bij de grote parkeergarage Q-park op nog geen tien minuten loopafstand.

 

Contact

Neem hier contact op met Khadija voor meer informatie en u ontvangt direct een voorstel op maat.

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
Vergaderlocatie 70 20 50 30

Kaart

foto's van deze locatie

Moustaqbel Amsterdam
vergader opstellling
diner
workshop
De ruimte
moroccan craft shop
Tafelsetting
tafelopmaak
Sfeer
Binnentuin
Couscous
Corporate diner
Feestje
  • Ligging: Aan het water, In stadscentrum
  • Aantal personen: 1 - 50
  • Aantal ruimtes: 1
  • Overnachten: nee
  • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Scherm en beamer
  • Eigen parkeergelegenheid: nee
  • Aantal parkeerplaatsen: -
  • Exclusief te huren: nee