Open Locatie Dag
x

Plaats | Trefwoord

Uitgebreid zoeken >

Verfijn zoekresultaten

Aantal personen

Min. capaciteit: pers.
Max. capaciteit: pers.

Aantal zalen

zalen voor pers
zalen voor pers
+ Toon meer
+ Toon meer
+ Toon meer
+ Toon meer
 • Modern (1)
 • Landelijk (1)
 • + Toon meer
  + Toon meer
  + Toon meer

  Vergaderlocatie Zwolle Filter18 locaties gevonden

  Moet u de eerstvolgende meeting organiseren voor uw bedrijf? Via Inspirerendelocaties.nl vindt u eenvoudig de beste vergaderlocatie in Zwolle. U haalt trouwens het meeste uit de meeting wanneer u vergadert in een inspirerende omgeving. De sfeervolle foto’s op onze website bij iedere vergaderlocatie in Zwolle geven een goede indruk van hoe bijzonder elke plek is. Het is aan u om te kiezen welke stijl en sfeer het beste aansluit bij uw bedrijf!

  Vergaderruimte Zwolle

  Wanneer u een vergaderruimte in Zwolle gaat huren, moet deze natuurlijk voldoen aan een aantal criteria. Bij elke locatie zit u in één oogopslag welke faciliteiten aanwezig zijn. Wilt u graag meer informatie over een bepaalde vergaderruimte in Zwolle? Dan kunt u dit eenvoudig aanvragen via onze website. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Het enige wat u hoeft te doen is een datum prikken en een bevestiging sturen!

  Vergaderen Zwolle

  De ligging is een belangrijke reden om te gaan vergaderen in Zwolle. Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel en zeer goed bereikbaar met goede uitvalswegen. Zwolle ligt centraal in het land. De A50 en de A28, kruisen elkaar bij Zwolle. Daardoor is Zwolle goed bereikbaar en ben je met de auto snel in Zwolle. Ook heeft Zwolle uitstekende treinverbindingen.

  De omgeving van een vergaderlocatie is ontzettend belangrijk als u gaat vergaderen. In Zwolle zelf, maar ook in de directe omgeving vind je inspirerende locaties:

  Laatste nieuws: LocatieFlash

  Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

  "Bijzonder, persoonlijk & intiem"
  High Profile Locaties bv