Open Locatie Dag
x

Plaats | Trefwoord

Uitgebreid zoeken >

Verfijn zoekresultaten

Aantal personen

Min. capaciteit: pers.
Max. capaciteit: pers.

Aantal zalen

zalen voor pers
zalen voor pers
+ Toon meer
+ Toon meer
+ Toon meer
+ Toon meer
 • Modern (1)
 • + Toon meer
  + Toon meer
  + Toon meer

  Vergaderlocaties Enschede Filter14 locaties gevonden

  Tukkers weten het als geen ander, het oosten van Overijssel staat bol van een bruisende omgevingen. Deze energie is tevens merkbaar in de uiteenlopende vergaderlocaties in Enschede. Gebruik deze flow voor jouw meeting! En doe je voordeel met Inspirerendelocaties.nl voor het organiseren van het eerstvolgende event voor jouw bedrijf. Via onze website heb je een helder overzicht van de verschillende vergaderlocaties in Enschede. Je vindt er eenvoudig de plek die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Bekijk ons brede aanbod online!

  Vergaderlocaties Enschede in de buitenlucht

  Waarom zou je kiezen voor vergaderlocaties in Enschede in de buitenlucht? Nou, frisse lucht geeft een frisse blik. De beste ideeën komen hieruit voort. Buiten vergaderen brengt een informele en intieme sfeer met zich mee. Dat maakt buitenlocaties enorm populair. Hiernaast zijn de verschillende vergaderlocaties in Enschede in de buitenlucht ook ideaal voor een stukje teambuilden en heisessies. Denk hiervoor ook eens aan:

  • Villa's en landhuizen
  • Boerderijen, hoeves en molens
  • Pak- en herenhuizen
  • Vergaderlocaties Enschede in het bos

   Middenin de stad zijn er suite- en designhotels te vinden met prachtige vergaderlocaties. Maar buiten Enschede, in het bos, zijn er nog veel meer unieke plekken te vinden waar je bakken inspiratie uithaalt. Het is natuurlijk maar net wat voor event je organiseert en welk type omgeving het beste bij jouw team past. Voor de vergaderlocaties rondom Enschede in het bos en alle andere opties die je via Inspirerendelocaties.nl vindt, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen!

  Laatste nieuws: LocatieFlash

  Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

  "Bijzonder, persoonlijk & intiem"
  High Profile Locaties bv