Inspirerende Locaties | Youmeet.

printversie

Youmeet.

Orteliuslaan 11
3528 BA  Utrecht Nederland

Graag ontvang ik meer informatie over Youmeet.:

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Opmerkingen
Graag ontvang ik ook meer informatie over inspirerende locaties d.m.v. de wekelijkse nieuwsbrief: de LocatieFlash.

required Verplicht invullen

> Stuur door naar collega

Boardrooms, Studio's en lofts, Industriële locaties

Youmeet.

Youmeet. in Utrecht is een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimtes, met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.


Sfeer
In een uniek pand langs de A2 en A12 bevindt zich Youmeet. Een bijzondere locatie voor creatief en resultaatgericht vergaderen. De vijf verschillende vergaderruimten bevinden zich in een prachtig duurzaam gebouw: Creative Valley. De vormgeving, designinrichting, het kleurgebruik en de makkelijk bruikbare technologie geven aan Youmeet een bijzondere sfeer.

Ruimten
Er zijn vijf inspirerende ruimten die afzonderlijk of als één geheel gehuurd kunnen worden en die specifiek ingericht zijn voor de verschillende fasen van een vergadering; de opstart, ideeën genereren, oplossingen uitwerken, reflecteren en besluiten nemen.

 • Het auditorium (speak.): een presentatieruimte, ruim opgezet voor het gericht zenden, geboeid luisteren en voor energieke interactie. In de ruimte zijn twee beamers, er is subliem geluid en er zijn stoelen met een ingebouwd tafeltje.
 • De creatieve ruimte (create.): een flexibele en lichte ruimte waar de creatieve ideeënontwikkeling wordt gestimuleerd". In de ruimte is een groot verrijdbaar whiteboard (zes meter aan beide zijden), er zijn twee ronde tafels, stoelen en/of poefjes, een beamer en geluid voor een brainstormsessie.
 • De ontwerpruimte (design.): een actieve ruimte met twee hoge werktafels met krukken, twee whiteboard-wanden, een kurkwand en een 75 inch touchscreen met mogelijkheden voor het (verder) uitwerken van ideeën.
 • De huiskamer (reflect.): een informele ruimte met banken, een tafel, zes stoelen, een lcd scherm en geluid, voor het reflecteren van ideeën en het voeren van gesprekken.
 • De vergadertafel (decide.): een ruimte met een ronde tafel en tien stoelen waar knopen worden doorgehakt met een beamer, whiteboard en flipover.


Service
Het is mogelijk om uw bijeenkomst inhoudelijk te laten begeleiden. Wij hebben gedreven experts in huis die elke vergadering tot een succes maken. Zij gebruiken bijzondere methodieken die leiden tot resultaat.

Bij Youmeet kun je ontbijten, lunchen of dineren. De gerechten zijn dagvers, zeer smaakvol en van biologische oorsprong.


Platform
Wij organiseren regelmatig trainingen, experiences en masterclasses over actuele thema's rondom 'nieuwe manieren van werken'.  Zorg dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en bezoek onze events!


Overnachten
Op loopafstand van ons pand ligt het Holiday In Express hotel. Dit moderne en scherp geprijste hotel biedt uitkomst bij meerdaagse sessies of voor gasten/deelnemers uit het buitenland.

Youmeet: een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimten met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.


Youmeet is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Meer informatie over het parkeren is te vinden onder de kop parkeersuggestie. Voor events in the Pavilion (zie hieronder) wordt gebruik gemaakt van Valet Parking. Ga goed voorbereid op weg en bekijk onze website voor de routebeschrijving.

Contactpersonen: Pam Rijnsburger, Jasper Visser en Joyce Aangeenbrug.

 

NIEUW BIJ YOUMEET: The Pavilion!

Te boeken voor exclusieve private meetings, diners en events!

 

Met een klein gezelschap intiem vergaderen op een ultieme locatie in een toegankelijke, relaxte en ongedwongen sfeer. Lunchen of dineren aan de Chef’s Table, waar onze kok gerechten op het hoogste niveau verzorgt terwijl u vergadert. Voel je op ieder moment verzorgd door ons team dat klaarstaat met alles wat nodig is om van uw bijeenkomst een succes te maken. Laat je inspireren door de prachtige ruimte met volop daglicht, mooie vergezichten en terrassen. Geniet van de ongewoon luxe inrichting en het gemak van de high end faciliteiten. En dat alles alleen voor u en uw gezelschap, exclusief. Laid back, luxury meetings op een ongekend niveau.

 

Private meetings | dining | events

The Pavilion is een exclusieve buitenplaats voor private meetings, diners en events. Het is de overtreffende trap van vergaderen, dineren, recepties of feestjes vieren met service op het hoogste niveau en een maximale flexibiliteit om te kunnen voldoen aan de persoonlijke wensen. Wil je exclusiviteit en bijeenkomen in luxe setting? Dan is the Pavilion zeer geschikt voor uw event!

Naam ruimte m2 aantal pers.
vergadering presentatie diner
create. 80 30 30 30
speak. 85 65 65 30
design. 36 16 16 16
decide. 31 8 8 8
reflect. 22 8 8 8
the pavilion. 60 25 25 30
youmeet. 335

Kaart

filmpjes van deze locatie

Algemene impressie Algemene impressie
A day at Creative Valley A day at Creative Valley

foto's van deze locatie

Youmeet.
Speak. ideaal voor presentaties (65 pers)
Speak. het auditorium
Create. dé workshop- en trainingsruimte (35 pers)
Create. flexibel in te delen met 6m rijdend whiteboard
Design. 75 inch touchscreen (16 pers)
Design. met twee whiteboardwanden en een kurkwand
Decide. boardroom met comfortabele stoelen (10 pers)
Decide. waar knopen doorgehakt worden!
Reflect. informele vergaderruimte (6 pers)
Reflect. fijne ruimte met mooi uitzicht
De ontvangst ruimte
The Pavilion. private dining (22 pers)
The Pavilion. private events (30 pers)
The Pavilion. private meetings (22 pers)
Lunchruimte (op dezelfde etage)
Creative Valley
 • Ligging: In stadscentrum
 • Aantal personen: 2 - 65
 • Aantal ruimtes: 6
 • Overnachten: nee
 • Facilitaire voorzieningen: Draadloos internet, Flip-over, Laptop/PC, Scherm en beamer, Smartboard
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Aantal parkeerplaatsen: 10
 • Exclusief te huren: ja